Haberler

Sapanca Yaz Okulları'nın Açılışı Rekor Başvuru ile Yapıldı

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde Yaz Spor Okullarının açılışı bu yıl başvuru sayısında rekor kırarak 8 spor dalında 935 öğrenci ile gerçekleştirildi.


Sapanca Atatürk Stadyumunda gerçekleşen açılış törenine Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nuri Dede, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali, İlçe Spor Müdürü Turan Yılmazer, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Osman Gür, Spor Müdürü Hakan Köksöken ve daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Okulların kapanması ile başlayan Yaz spor okullarında Futbol, Basketbol, Voleybol, Güreş, Badminton, Karate, Masa Tenisi ve Tenis branşlarında toplam 935 öğrenci, yaz tatili boyunca konusunda uzman antrenör ve hocalarla eğitim görecek. Açılışta konuşma yapan Başkan Yılmazer, "Gençlerimiz Sapanca'nın geleceğini şekillendirecek. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu' na teşekkür ediyorum. Kategorisinde devam etmek isteyen öğrencilere kış sezonunda da yardımcı olmak istiyoruz. Her türlü teknik hizmetin telafisi olabilir, ama gençlerimize zamanında eğitim veremezsek telafisi olmaz. Çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı, nitelikli yetişebilmesi için el birliği için ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım. Sapanca'da PTT'nin üst katını kiralamak yöntemi ile Güreş ve Karate sporları için merkez yapacağız. Bu yaz döneminde gerçekleşecek olan yaz spor okullarının çocuklarımıza, ailelerimize ve tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Yılmazer Osman Gür Sapanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title