Haberler

Sapanca'da SGK Merkez Müdürlüğü Binası için İmzalar Atıldı

Güncelleme:

Sigorta ile ilgili işlemlerini yaptırabilmek için yıllardır Adapazarı'na gitmekte olan Sapanca'lılar, artık SGK işlemlerini Sapanca'da görebilecek.

Başkan Yılmazer; "Sapanca İçin El Birliği İle İyi Şeyler Yapacağız"

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Sapanca'da şube açıyor. Sapanca Belediyesine ait Eski Belediye Hizmet Binasının zemin katına açılacak olan SGK Sapanca Merkez Müdürlüğünde SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı ön bilgilendirme işlemleri yaplıacak olup icra ve emeklilik işlemleri Adapazarı Merkez Müdürlüğünde takip edilecektir. .
Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer yapmış olduğu açıklamada; "Göreve geldiğimiz günden bugüne SGK il Müdürümüz Nurten Hanım ile ilçemize bir SGK merkez müdürlüğü açılması konusunda görüşmelerimiz oldu İl Müdürümüz de bizim bu isteğimize olumlu yaklaştı ve birlikte çalışmalar yaptık. Belediyemize ait Eski Belediye Hizmet Binasının zemin katını kendi binaları tamamlanıncaya kadar SGK merkez müdürlüğü olması için tahsis ettik ve bugünde protokolünü yaptık. Sosyal güvenlik kurumu ile işi  olan vatandaşımız Adapazarı'na gidiyordu. En önemlisi zaman kaybediyor, işinin başında duramıyor ya da dükkânını başka birine bırakarak, kapatarak ekonomik anlamda kayıp yaşıyordu. Tüm bunları düşündüğümüzde Sapanca için, Sapanca'lı vatandaşlarımız için böylesi önemli bir konuya çözüm olmaktan son derece memnunuz. Bundan sonra vatandaşımız en küçük bir iş için Adapazarı'na gitmeyecek. Sapanca için elbirliği ile iyi şeyler yapacağız" dedi.

SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu yapmış olduğu açıklamada; "Öncelikle Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'e Sapanca'da açacağımız SGK merkez müdürlüğü için vermiş olduğu destek için teşekkür ediyorum, tadilatı ve bilgisayar sistemi kurulduktan sonra yakın zamanda merkez müdürlüğümüzün açılışını gerçekleştireceğiz. Müdürlüğümüzde vatandaşlarımız ne zaman emekli olabilirim, sağlık aktivasyonları, iş veren prim borçlarının taksitlendirilmesi, bağ-kur ile ilgili tescil kayıtları, borç alacak durumlarını görme, torba yasanın getirdiği hizmetler ve bunun gibi birçok hizmeti zaman ve para kaybı olmadan ilçelerinde halledebilecek. Sapanca'ya SGK hizmet binası hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Adapazarı Merkez Aydın Yılmazer Sapanca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title