Haberler

Sanatçı Eşref Ziya Sevenleriyle Buluştu

Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı (EHV) tarafından Hasan Kalyoncu Üniversitesinde (HKÜ) düzenlenen "Unutulmaz Ezgiler" konserinde en güzel şarkılar, sanatçı Eşref Ziya'nın yorumlarıyla HKÜ kampüsünde yankılandı.

Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı (EHV) tarafından Hasan Kalyoncu Üniversitesinde (HKÜ) düzenlenen "Unutulmaz Ezgiler" konserinde en güzel şarkılar, sanatçı Eşref Ziya'nın yorumlarıyla HKÜ kampüsünde yankılandı.

The İmam filminin baş rolü Eşref Ziya, ezgileriyle dinleyenleri mest etti

HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde (KKM) gerçekleştirilen Eşref Ziya konserine; HKÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül Kalyoncu, HKÜ Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen, HKÜ Akademik Kadrosu ve öğrencileri katıldı. Seslendirdiği eserlerinin yanı sıra "The İmam" adlı sinema filminin baş rolünde oynayan ve oynadığı film karakteriyle beğenileri toplayan Ziya, HKÜ kampüsünde kendisini izleyenlere unutulmaz ve duygulu anlar yaşattı. Unutulmaz ezgiler konseri öncesi, katılımcılara "Kur'an-ı Kerim Tilaveti" yapıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan, HKÜ Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen, "Büyük bir hassasiyetle önemsediğimiz her zaman bir kültür ve sanat politikamız var. Üniversitemizin bu alana vermiş olduğu değer gereği şehirde de bu tür çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konserle kulaklarımızın pası silinecek, gönüllerimiz tazelenecek" dedi.

HKÜ için söyledi

Konuşmanın ardından sahneye çıkan Eşref Ziya, salonda kendisini bekleyen hayranlarıyla buluştu. Hayranları, Ziya'yı alkışlarla karşıladı. Kendini izlemeye gelenlere teşekkür ettikten sonra konserine başlayan Eşref Ziya, konseri izleyenlere muhteşem anlar yaşattı. Sevilen sanatçıyı dinlemeyenlere gelenler, sanatçının şarkılarına eşlik etti. Konser esnasında, seyircilerin telefonların ışıklarını açıp kendisine eşlik etmesini söyleyen Eşref Ziya, dile getirdiği ezgileriyle dinleyenleri mest etti. Konser sonunda, HKÜ Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen, sanatçıya hediyeler takdim etti. Hediye takdiminin ardından Ziya, Edibe Sözen ve kendisini izlemeye gelenlerle öz çekim yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edibe Sözen Eşref Ziya Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title