Haberler

Samsun'da Soba Faciası: 2 Ölü

Güncelleme:

Samsun'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 15 yaşındaki lise öğrencisi genç kız ile babaannesi hayatını kaybetti.

Samsun'da, 15 yaşındaki lise öğrencisi Gülzade Köse ile babaannesi sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle yaşamnı yitirdi.

BABASI, KIZINI UYANDIRMAK İSTEDİ

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Dereler Sokak'ta saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinin bitişiğindeki babaannesi 61 yaşındaki Zennure Köse'nin yanında kalan Fevzi Çakmak Lisesi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Gülzade Köse sabah uyanmayınca babası Hüseyin Köse kızını okula gitmesi için uyandırmak istedi.

DUVARI BALYOZLA KIRARAK İÇERİ GİRDİ

Annesinin kapısının zilini çalan Hüseyin Köse, kapıyı açan olmayınca evin girişindeki merdivenin yanında bulunan duvarı balyoz yardımı ile kırarak eve girdi. Kızını ve annesini yataklarında hareketsiz yatarken bulan Köse, 112 Acil Servis'i aradı.

BABAANNE VE TORNUNU HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zennure Köse ve torunu Gülzade Köse yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Babaanne ile torununun ölüm haberini alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldular. Acı haberi alan Gülzade Köse'nin okul arkadaşları, evinin önüne gelerek gözyaşı döktüler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Köse İlkadım Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ergün Alcan:

Yıllardır binlerce vatandaşımız bu soba zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti, bir çözüm bulunamazmı alarm taktırın, veya havalandırma bacasını açık bırakın, lodos olan günler sobanızı doldurmayın, yani aklınızı kullanın.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title