Haberler

Samandağ Belediyesinden Yeni Park Çalışmaları

Güncelleme:

Samandağ Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe geneline yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Belediye Yeni Park Çalışmalarına Başladı

Samandağ Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe geneline yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İlçe Genelinde Sutaşı,Deniz ,Şükrü kanatlı , Kurtderesi, Mağaracık mahallelerinde park yapım çalışmaları yapılıyor. Tomruksuyu mahallesinde yeni bir park hizmete girdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sutaşı,Deniz, Kurtderesi , Şükrü Kanatlı, Mağaracık mahallesinde mahalle sakinleri için iki yeni dinlence ve oyun alanı oluşturuluyor. Yapımı başlanan park içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlence alanları yer alacak.

Yeni parkların içerisinde; çocuk oyun grubu, çocuk oyun alanı, fitness spor aletleri, oturma bankları, yürüyüş yolu ve yeşil alanlar olacak. Ekipler, yapısal çalışmaları devam eden parkın yeşil alanları için toprak dolgusunu gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Mithat Nehir, her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Nehir , yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir alana daha kavuşacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mağaracık Samandağ Sutaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title