Haberler

Saldırganın Annesi: Kılıçdaroğlu'ndan Çok Özür Dilerim

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in annesi, "Çok üzgünüm. Kılıçdaroğlu'ndan, ailesinden çok özür dilerim" dedi.

Bugün TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, "Ben çok üzgünüm. Kılıçdaroğlu'ndan, ailesinden çok özür dilerim. Benim oğlum işsiz, bunalımda." dedi.

Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Mahallesi'nde ikamet eden anne Övet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun işsiz olduğunu ve bunalım geçirdiğini söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'NDAN ANNESİ OLARAK BEN ÖZÜR DİLERİM"

Oğlunun kimin dolduruşuna geldiğini bilmediğini ifade eden anne Övet, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu'ndan da annesi olarak ben özür dilerim. Babası öldü öleli bunalım içinde. İşi yok, gücü yok. Evi kira, 1,5 yaşında kızı var. Ben ne diyeyim? Ben çok üzgünüm. Benim bebem dolduruşa geldi. Benim bebemin sabıkası yok. Bir tek cezaevine girdi, üç ay önce çıktı. İşi yok, aşı yok, ekmeği yok. Ekmeğe muhtaç, çoluk çocuğu. Ben çok üzgünüm. Kılıçdaroğlu'ndan, ailesinden çok özür dilerim. O da bir babalık yapsın bebeme."

"BENİM OĞLUM İŞSİZ, BUNALIMDA"

Oğlunun iş bulamadığı için bunalıma girdiğini aktaran anne Övet, "Yani diyorlar, 55 sabıkası var. Benim bebemin sabıkası yok. Benim çocuğumun terörle ilgisi yok. Biz hepimiz Müslümanız. Bir bayrak altında yaşıyoruz. Biz Muhammet'in dininde yaşıyoruz. Böyle terörle işimiz olmaz. Biz bir bayrak altında yaşıyoruz. Benim bebem terör değil. Doğduğu yer belli, büyüdüğü yer belli. Fakirliğimiz belli. Bizim terörle ilgimiz yok.

"KILIÇDAROĞLU OĞLUMA BABALIK YAPSIN"

Ben Kılıçdaroğlu'ndan bir büyüklük beklerim. Kılıçdaroğlu, benim oğluma babalık yapsın, bebemi affetsin, çoluk çocuğunun içine gelsin. Karısı çok fena. Karısını hastaneye götürdüler." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Hasanoğlan Elmadağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (168)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

İŞSİZ AMA MELİH GÖKÇEKLE BOY BOY RESİM ÇEKMESİNİ İYİ BİLİYOR!!! AKP ÜYESİ ZATEN İT İŞSİZSE SATILMIŞ BÜYÜKLERİ İŞ VERSİN!!! BUNUN İNTİKAMI ALINMALIDIR!!! SORUMLUSU MELİH GÖKÇEK VE RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR!!!!

28
49
yanıtYanıtla
KAFKASefsane@hotmail.com:

ananıza birşey olsa tayyip erdoğandan bileceksiniz nasıl bir anlayış bu ya

yanıt0
yanıt0
akgençlikserif_ezgi@hotmail.com:

lan gerzek her şeye ak parti katıyosunuz usta kadar başına taş düşsün adam alperinim diyo malllll...

yanıt0
yanıt0
mecitbesiroglu_8134@hotmail.com:

siz harbi geri zekalısınız başınıza ne gelirse akp den biliyorsunuz her yerden yüklenmeye çalışıyorsunuz ama ne yaptuysanız oy oranınız düşüyor yükseldi ayaklarını bırakın barı susunda adam sansınlar.

yanıt0
yanıt0
sımoseninlesensizim2009@hotmail.com:

melik gökçele ne alakası seçimde yenemediğinizi başka yolla devirme mantığından vaz geçin artık halk yutmuyor.

yanıt0
yanıt0
seckinkcrseckin_241@hotmail.com:

kurt yada turk yaptigini onaylamiyorum kemaldan da nefret ediyorum ama biz nefretimizi sandikta gosteriyoruz zaten fazlada abartmamak lazim bu tur olaylar capulculara yakisir zaten

31
10
yanıtYanıtla
serdarserdar_72@hotmail.com:

teyze oyluna söyleseydin başbakanuı yubruklasaydı heralde hedefi şaşırmış

24
15
yanıtYanıtla
AbbasA_abb@mynet.com:

Ne iş(?)!Vatandaş işsiz.Parasız pulsuz çulsuz aç.Makarna kömür ulaşmamış kendisine.Psikolojisi bozuk.Ama her ne hikmetse psikolojisini muhalefet bozmuş,işsizliğinin sebebi de muhalefet.Arkadaş hırsını da muhalefetten alıyor.Ey muhalefet vatandaşı niçin işsiz koydunuz?

21
18
yanıtYanıtla
Naneliçaynanelicay@outlook.com:

Ana gibi yar baba gibi diyar olmaz. Çok hakiki bir söz . Hangi birinin eşi kardeşi dostu yapmadığı çok yanlış bir iş için başkasından özürdiler. Anne ve babalar evlatları için özürdilerlerde yalvarırlarda ALLAH tüm anne ve babalardan razı olsun ....

37
2
yanıtYanıtla
ASTEKqwerty@hotmail.com:

HAY ŞU YARATIĞI DOĞURACAĞIMA DAŞ DOĞURAYDIM DESEN YA DEYZEEE..

10
27
yanıtYanıtla
Tüm 168 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title