Haberler

Sakarya Milli Kürekçinin Bıçaklanma Olayının İkinci Şüphelisi de Serbest

Milli kürekçinin bıçaklanma olayının ikinci şüphelisi de serbestGALATASARAY'ın milli kürekçisi, Rio olimpiyatlarına katılma kotası alan 22 yaşındaki Enes Kuşku ile arkadaşı 23 yaşındaki Mücahit Sağlık'ın bıçaklanması olayına karışan 23 yaşındaki Semih Bolukoç teslim oldu.

Milli kürekçinin bıçaklanma olayının ikinci şüphelisi de serbest

GALATASARAY'ın milli kürekçisi, Rio olimpiyatlarına katılma kotası alan 22 yaşındaki Enes Kuşku ile arkadaşı 23 yaşındaki Mücahit Sağlık'ın bıçaklanması olayına karışan 23 yaşındaki Semih Bolukoç teslim oldu. Semih Bolukoç adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde meydana gelen olayda Enes Kuşku ile arkadaşı Mücahit Sağlık uzun farlarını söndürmesini isteyen 3 kişinin araçlarının önünü kesmesinin ardından saldırıya uğramıştı. Bıçaklanan Enes Kuşku ile Mücahit Sağlık tedavi altına alındılar. Olayla ilgili gözaltına alınan 23 yaşındaki Sezer Şahin dün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Sezer Şahin ile birlikte olan 23 yaşındaki Semih Bolukuç ise bugün Adapazarı'na gelerek teslim oldu. İfadesi alınan Semih Bolukoç adliyeye sevk edildi. Semih Bolukoç mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezer Şahin Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title