Haberler

Kayıp Kardeşler Babalarının Trafik Kazasında Öldüğü Yerde Bulundu

Güncelleme:

Akyazı ilçesinde dün öğle saatlerinde kaybolan biri engelli 10 ve 15 yaşında iki kardeş saatler sonra 3 yıl önce babalarının trafik kazasında öldüğü yerde bulundu.

Akyazı ilçesinde dün öğle saatlerinde kaybolan biri engelli 10 ve 15 yaşında iki kardeş saatler sonra 3 yıl önce babalarının trafik kazasında öldüğü yerde bulundu. İki kardeşin babaları öldükten sonra annelerinin de bir başkasıyla evlenmesi sonucu dedeleri tarafından bakılmaya başlandığı öğrenildi.

2 KARDEŞ DÜN KAYBOLMUŞTU

Akyazı ilçesinin Yeniköy Mahallesi'nde oturan ve 3 yıl önce babaları Ali Demir bir trafik kazasında ölen, anneleri de ikinci bir evlilik yaptığı için mahkeme tarafından velayetleri dedeleri Yunus Demir'e verilen duyma ve konuşma engelli 10 yaşındaki Ali ile 15 yaşındaki ablası Şevval Demir dün öğlen saatlerinde kayboldu. Torunlarını bulamayan ve onların mantar toplamaya gittiklerini söyleyen dede jandarmaya haber verince arama başlatıldı. İki kardeşi bulmak için aramalara jandarma, orman muhafaza ekiplerinin yanı sıra 112 ekipleri ve Akyazılı motokroscular da motorlarıyla katıldı.

BABALARININ ÖLDÜĞÜ YERDE BULUNDULAR

Ekipler çocukların son görüldüğü yerlerden başlayarak orman bölgesini tararadı. Saat 22.30 sıralarında 3 kilometre uzaklıktaki Şerefiye Mahallesi'nde bulunan özel bir su şirketine ait kullanılmayan yemekhanede bulundu. Ekipler çocukları yakındaki kahvehaneye getirdi. Daha sonra, çocukların bulunduğu yerin, 3 yıl önce babalarının trafik kazasında hayatını kaybettiği yer olduğu anlaşıldı.


ÇOCUKLARIN DEDESİYLE ANNESİ KAVGA ETTİ

Çocukların bulunduğu haberini alan dede Yunus Demir ve diğer yakınları ile ikinci evliliğini yapan anneleri Zeynep Gürses de olay yerine geldi. Anne Zeynep Gürses çocuklarını görünce baygınlık geçirip yere yığılırken anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Bu sırada çocukların dedesi Yunus Demir, anne Zeynep Gürses'e, ikinci evliliğini yaptıktan sonra çocuklarını hiç arayıp sormaması nedeniyle tepki gösterdi. Yunus Demir ile Anne Gürses'in yakınları birbirlerine saldırdı. Kavga, Jandarma ve köylülerin araya girmesiyle önlendi. Anne ve çocukları Ambulansa bindirerek Akyazı Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Demir Yeniköy Akyazı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Barış:

Küçücük bedenlerinde büyük hayat mücadelesine erken başlayan yavrular. Allah sizi darda koymasın önünüz açık allha yar ve yardımcınız olsun

39
0
yanıtYanıtla
İsmail ŞAHİN:

Baba sızlık Annesşzlik zordur engelli çocuklar İşte eğer bizler bu ağır imtahanlarla imtahan olmuyorsak çok çok şükür edip bu tür insanlara merhametimizi esirgemeyeceğiz.

26
0
yanıtYanıtla
kapkara:

cennet şimdi bu ananın ayağının altında mı. . !!!!!!

24
2
yanıtYanıtla
nuray goloğlu:

Allah böyle analara evlat yüzü göstermesin arsız kadın

19
5
yanıtYanıtla
TaraftarMobil-IOS:

Söyleyecek laf bile bulamiyorum bu anneye

23
1
yanıtYanıtla
Zonta:

Burada kadına destek olan yorumlar da var. Soruyorum yahu ne yaşamış olabilir, mevlam koca nasip etmiş, cocuk nasip etmiş. Eşi öldüyse ve cocuklara dede bakıyorsa pekala annede bakabilirdi. İnsan evladına hemde en muhtaç oldukları halde nasıl bakmaz, hemde ikiside özürlü. Nasıl bir koca aşkı bu yahu. Sövdünmü günah derler, gelde sövme orta ortaya. Şartmıydı evlenmesi. Çevremde eşi genç yaşta ölmüş bir sürü kadın var ama hepside cocuklarına hem anne hem baba. Yeterki iffeti namusu sağlam olsun gerisi boş laf hemşerim. O cocukların vebalini nasıl ödeyecek bakalım, yeni kocası kurtarır mı acep onu o vebalden. .

19
1
yanıtYanıtla
GINDIĞILI:

BİZ KADININ NE DURUMDA OLDUĞUNU BİLİYORMUYUZ.

4
14
yanıtYanıtla
Momo:

Momo filmi aklıma geldi. Çok acıklı bir durum. Babalar ev''in kolonudur, anneler kiriştir. Yüce Rab''bim hiç bir yuvayı babasız bırakmasın. Çocuklarımız ağlamasın, kimseye muhtaç olmasın. Tabii ki çocuklarda verilen emeğin karşılığında inşallah hayırlı evlat olurlar. Amin

17
0
yanıtYanıtla
Kocunma Mobil-IOS:

Pislik yalandan baygınlık numarası yapıyor çocuklara yazık

14
1
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

erken yaşta sınava tabi tutulmuşlar RABBİM kolaylık versin herkezin imtihanı DEDENİN, ANANIN, ÇOCUKLARIN kim takdir alırsa o cennetlik sorguda, sualde RABBİMDEN sorulur. .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title