Haberler

Rüzgar Sörfünde Lena Aylin Erdil'e THY'nin Sponsorluğuna Devam

Thy, 2008'den beri sponsorluğunu yaptığı ve rüzgar sörfünde dünya ikincisi olan Lena Aylin Erdil'e desteğini devam ettirme kararı aldı, anlaşmayı yeniledi.

Thy, 2008'den beri sponsorluğunu yaptığı ve rüzgar sörfünde dünya ikincisi olan Lena Aylin Erdil'e desteğini devam ettirme kararı aldı, anlaşmayı yeniledi.

Sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi nedeniyle THY Genel Müdürlük binasındaki VİP salonunda düzenlenen törende THY Basın Müşaviri Ali Genç ve Sponsorluk ve Yatırımlar Müdürü Murat Öz hazır bulundu.

Annesi Alman, babası Türk olan ve Almanya'da doğan Lena Aylin Erdil, amacının bundan sonra dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek kendisine destek olan THY'ye teşekkür etti. Erdil, "Geçtiğimiz Kasım ve Aralık aylarında Güney Afrika Namibia'da yapılan ve dört etaptan oluşan Dünya Rüzgar Sörfü Sürat Yarışmasında 45.74 Knotluk dereceyle ikinci oldum. Şimdi 4 Mayıs'ta başlayacak olan ve bu kez 5 etaptan oluşacak bu yılın dünya şampiyonasında şampiyon olmak istiyorum. Çok çalışıp bunu başaracağıma inanıyorum. Adımı dünyanın en hızlı kadın sörfçüsü olarak yazdırmak istiyorum " dedi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç ise THY'nin Avrupa'nın yükselen yıldızı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

" 2012 trafik sonuçlarımız kesinleşti. 2012'de yaklaşık yüzde 20'lik bir büyümeyle yolcu sayımız 39 milyona ulaştı. Doluluk oranımız 5 puanlık bir artış ile 77.7 olarak gerçekleşti. Bu büyüme, business yolcu trafiğimizde özellikle transfer yolcu sayımızda da yüzde 35-45 noktalarında değişen oranlarda bir önceki yıla göre yükseliş gösterdi. Yatırımlarımız da en önemlisi de marka yatırımlarımız, marka bilinirliğimizi artırmak adına bugüne kadar birçok çalışma yaptık, en önemlisi sponsorluklarımız"

THY Sponsorluk Müdürü Murat Öz de THY'nin Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olduğunu, Türk sporunun gelişmesinde en önemli sponsorlardan birisi olduğunu belirterek şunları söyledi:

" Başta futbol ve basketbol olmak üzere Türkiye'de sporun pek çok dalının gelişmesi için sponsor olarak katkı veriyoruz. Erdil'in en büyük hayali de şampiyon olmak. THY olarak destek verdiğimiz sporcunun başarıdan başarıya koşması bizim için bir gurur vesilesi. Erdil'e, dünya şampiyonluğu için her türlü desteğe hazırız. Sağlık ve sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyoruz. Türkiye'de sporun kanatlarıyız. A Milli Futbol Takımı, birinci ve ikinci ligdeki tüm futbol kulüplerinin ve A Milli Basketbol Takımı'nın da sponsoruyuz. Golf Federasyonu'nun, Golf turnuvalarının da sponsorluğunu yapıyoruz. Business yolcularına yönelik, tenis, golf ve rüzgar sörfüne destek veriyoruz."

Türkiye'deki yeteneklere de özel önem verdiklerini belirten Öz, "Bugün de

törenden sonra Basın Müşaviri Ali Genç ve Sponsorlu ve Yatırımlar Müdürü Murat Öz Lena Aylin Erdil THY büyük boy bir maket uçağını armağan ettiler. - İstanbul / Bağcılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Lena Aylin Erdil Ali Genç Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title