Haberler

Rusya İçişleri Bakanı, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den birkaç gün sonra Suudi Arabistan'da

Güncelleme:

Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin Arap Birliği Zirvesi'ndeki konuşmasından birkaç gün sonra Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin Arap Birliği Zirvesi'ndeki konuşmasından birkaç gün sonra Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, Kolokoltsev, Riyad ziyareti kapsamında Suudi mevkidaşı Abdulaziz Bin Suud Al Suud ile görüştü.

Görüşmede, iki ülkenin dışişleri bakanlıkları arasında güvenlik işbirliğini geliştirmenin yolları ve ortak öneme sahip bir dizi mesele ele alındı.

Haberde görüşmenin ayrıntılarına ilişkin bilgi verilmedi.

Rusya İçişleri Bakanı'nın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den birkaç gün sonra Suudi Arabistan'ı ziyaret etmesi dikkati çekti.

Ukrayna Devlet Başkanı'nın Arap Birliği zirvesine katılması

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde 19 Mayıs'ta düzenlenen 32. Arap Birliği Zirvesi'ne üye ülke liderlerinin yanı sıra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy de katılmıştı.

Bu, Zelenskiy'nin geçen yıl Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesinin ardından Suudi Arabistan ve bir Arap ülkesine gerçekleştirdiği ilk ziyaretti.

Suudi Arabistan'ın Rusya ile Ukrayna arasında özellikle esir takası konusunda arabuluculuk yaptığının bilinmesi ve Moskova'yla "stratejik" olarak nitelendirilen ilişkilere sahip olması dikkati çekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Volodimir Zelenskiy Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Ukrayna Riyad Rusya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title