Haberler

RTÜK'te 'Atatürk Rüşvet Aldı' Kavgası

Güncelleme:

Kanal A'da bir programda söylenen "Atatürk rüşvet aldı" sözleri RTÜK'ü karıştırdı. AK Partili üye ve CHP'li üyeler arasında tartışma çıktı, toplantı yarıda kesildi.

Kanal A televizyonunda yayınlanan ve Atatürk ile CHP'ye yönelik ağır sözler içeren program Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) toplantısında, sert tartışmaya neden oldu. Kavga çıkması üzerine toplantı yarıda kesildi.

"AK PARTİLİ ÜYE CEZA VERMEK İSTEMEDİ"

RTÜK CHP kontenjanından seçilen üyesi Ali Öztünç kavganın ardından Twitter hesabında şunları yazdı:

"RTÜK'te 2. Atatürk kavgası. Kanal A da aynı program aynı şahıs. Atatürk'ü rüşvet almak, dönemin CHP'lilerini ise namus sorunu yaşamakla suçlayıp hakaret ediyor. AKP'li iki üye yine ceza vermek istemedi. Yine karar çıkamadı. Bu defa çok daha ağır sözler var. Kamuoyuna duyurulur. Tartışmalar ve kavga üzerine toplantı sona erdi. Gerekli açıklamayı yapacağım."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Mustafa Kemal Atatürk Kanal A Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

asiltürkMobil-ANDROID:

kendi hırsızlığınızı örtbas etmek için atatürk e iftira atmayın şerefsiz ler.onun yeride siz olsaydınız ülkeyi satardiniz

20
2
yanıtYanıtla
OKAN:

Ölmüş gitmiş adam vatanı kurtaran adam sözde muhafazakar dinsizlerin oyuncağı oldu. . . Gün gelir devran dönermiş. . . .

19
2
yanıtYanıtla
Muhtar Mobil-IOS:

Adamlar haklı Atatürk ogullarına gemiler aldı.Bu türgevde ondan kalma.akp nin ne olduğu sır değil aynı keza amaçları da

19
1
yanıtYanıtla
Lol:

işinize geldiği gibi öylemi akp. Medya özgürlüğü buysa başbakana hakarette suç sayılmamalı ceza verilmemeli yiyorsa

15
1
yanıtYanıtla
YAŞAR Mobil-ANDROID:

BUNLRINKİ YAVUZ HIRSIZ OLAYI

7
1
yanıtYanıtla
RamazanmobilWeb@haberler.com:

Bu edepsizliği yapan hainler cezaladdırılmalıdır,Atatürkün rüşvete ihtiyacı olmaz bütün Türkiye Atatürkündür.bu hainlere ceza vermeyen yetkililer yargılanmalıdır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title