Haberler

Royal Halı Gaziantep - Rönesans Ted Ankara Kolejliler Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep - Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının ardındanRönesans TED Ankara Kolejliler'i 90-80 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan galip ayrılarak play offlara kaldıkları için sevindiklerini söyledi.

Royal Halı Gaziantep - Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının ardından

Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 90-80 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan galip ayrılarak play offlara kaldıkları için sevindiklerini söyledi.

Galibiyetleri ile kentte tarihi bir gün yaşattıklarını dile getiren Dedas, Gaziantep tarihinde bence en önemli basketbol günü. Herkesin bildiği gibi inanılmaz bir ligde sezon başında play off oynayacağımızı düşünenlerin sayısı çok azdı. Bunu maçtan önce de düşünüyorum, oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularıma bu sene çok iyi iş yaptıklarını söyledi. Maçı kazandık play offa kaldık çok mutluyuz dedi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler baş antrenörü Selam Gökçe ise, karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak kazanamadıklarını belirterek şunları söyledi

Ligin son haftasında Royal Halı Gaziantep'in ciddi bir play off hedefi varken, biz ise hedefimiz bitmiş olarak sadece iyi top oynamak için son maça çıktık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynamadık ve 17 sayı geri düştük. İkinci yarı kısmen toparlandık, çocuklar biraz daha arzulu ve istekli oynamaya başladı. Maçın sonuna ortak olabilirdik. Hedefin olması ciddi bir motivasyon sağlıyor. Onun için de galibiyete uzanamadık, fakat maçta oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Royal Halı Gaziantep'e başarılar diliyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title