Haberler

Rize Kurtuluş Töreninde, 'Türk Askeri İşkence Yapar Mı?' Tepkisi

Rize'nin Pazar İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu törenle kutlandı.

Rize'nin Pazar İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu törenle kutlandı. Törende milis kuvvetlerini canlandıranlardan bir kişinin yerde yatan temsili düşman askerinin üzerine ayağıyla basması tepki gördü. Bir çok kişi, "İşkence yapmayın. Türk askeri işkence yapar mı?" dedi. İlçe meydanında gerçekleştirilen törene Pazar Kaymakam Vekili, Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma ve saygı duruşu ile başlayan törende ilçenin düşman işgalinden kurtuluşu canlandırıldı. Rus işgalinin ardından bölgeye giren Rum ve Ermeni çetelerinin Türk vatandaşlarına kötü muamele yapması ile başlayan temsili canlandırmada, "Rus askerleri yolumu kesti, zor kurtuldum anne. Biz ne zaman özgür olacağız? diye dert yanan genç kıza annesi, "Bak bu gavurların yaptığına. Evimizden çıkamaz oldukö cevabını verdi. İşgal güçlerinin erkekleri öldürerek kadınlara işkence ettiği canlandırmada milis kuvvetleri düşman güçlerini etkisiz hale getirdi, binaya Türk bayrağı astı.

"TÜRK ASKERİ İŞKENCE YAPAR MI?"

Canlandırmada, çatışma sonrasında esir alınan düşman çetecilerden birinin üzerine milis kuvvetlerinden bir kişinin ayağıyla basmasına bazı vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar, "İşkence yapmayın. Türk askeri işkence yapar mı?' sözleri ile tepkilerini dile getirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Türkmen Ahmet Basa Hemşin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title