Haberler

Reyhanlı'da 2500 Kişiye Yemek Dağıtıldı

Reyhanlı'da 2500 kişiye yemek dağıtıldı AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde çoğunluğu Suriyeli 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Reyhanlı'da 2500 kişiye yemek dağıtıldı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde çoğunluğu Suriyeli 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi. Yemeği, Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Ağlan ve Tokat Milletvekili Fatma Gaye Güler dağıttı.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'nin Suriyeli sığınmacıların yoğunlukta yaşadığı yerlerde geçici aşevi olarak hizmet verecek olan TIR'ı, bugün ilk olarak Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde yemek dağıttı. Reyhanlı Belediye binası önünde konuşlanan TIR'dan iftar saatinde, çoğunluğu Suriyeli sığınmacılar olmak üzere 2 bin 500 kişiye yemek verildi. Yemekleri kendi eliyle dağıtan Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Ağlan, TIR'ın Hatay'dan Mardin'e kadar Suriyeli sığınmacıların yoğun olduğu tüm bölgede yemek dağıtımı yapan geçici bir aşevi projesi olduğunu söyledi. Dağıtıma ilk olarak Rehyanlı'da başladıklarını açıklayan Ağlan, yarın Hatay'ın Yayladağı İlçesi, iki gün sonra Kilis Öncüpınar daha sonra da Urfa'nın Suruç ve Akçakale ilçelerinde yemek dağıtacaklarını belirtti.

TBMM'nin en genç ismi olan Ak Parti Tokat Milletvekili Fatma Gaye Güler ise, Suriye'deki iç savaşın başladığı zamandan bu yana Türkiye olarak çok onurlu bir duruş sergilediklerini aktardı. Diline, dinine, ırkına, rengine bakmadan kapıları açtıklarını anlatan Güler, şöyle konuştu:

"Dünyanın demokrasisi ile ünlü olan bazı ülkeler, sayı ile mesleklerine bakarak zengin mültecileri kabul ederken, Türkiye ayrım yapmadan kapılarını açtı. Bugün 2 milyonu aşkın kardeşimizle beraber yaşıyoruz . Onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek için Reyhanlı'dayız. Zalimler farklı ensar aynıdır. Ensar Türkiye'dir. Bunu tüm dünyaya haykırmak için buradayız. Alnımızın teri elimizdeki eldivenlerle onların yanındayız. Onların derdine ortak olmaya çalışıyoruz. Aynı dili konuşmazsak bile göz göze, gönül gönüle temas ederek, kardeşleri olduğumuzu hissettirmek için buradayız. İsterlerse bizi tecrit etsinler, bizi yalnız kalmaya mahkum etsinler ama biz değerli yalnızlığımızdan memnunuz. Bunu bir kez daha Reyhanlı'dan haykırıyoruz".

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Gaye Güler Ak Parti Reyhanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title