Haberler

Ressamın Katili Eski Eşi ve Sevgilisi Çıktı

Antalya'da evinde ölü bulunan ressam Şenol Çetin'in katil zanlısı, yeniden evlilik hazırlığı yaptığı eski karısı ile eski karısı sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da evinde ölü bulunan ressam Şenol Çetin'in katil zanlısı, yeniden evlilik hazırlığı yaptığı eski karısı ile eski karısı sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'nde geçen Çarşamba günü ressam Şenol Çetin (50) evinde öldürülmüş halde bulunmuştu. Cinayetin işlendiği evin kapısında bir zorlama olmaması nedeniyle katilin tanıdık olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, Şenol Çetin'in cep telefonu ile görüştüğü son kişilerden olan ve eski eşine ulaşamadığı için eve çilingir çağırıp, olayı ortaya çıkaran eski eşi Aslı B.Ş'nin (25) ifadesine başvurdu. Polis, Şenol Çetin ile iki çocuklarının geleceğini düşünerek yeniden evlilik hazırlığı içinde oldukları söyleyen Aslı B.Ş'nin ifadelerini çelişkili buldu. Gözaltına alınan genç kadın cinayetin azmettiricisi olduğunu, eski kocasını sevgilisi Ömer Y'ye (35) öldürttüğünü itiraf etti. Şenol Çetin'den boşandıktan sonra Ömer Y. ile tanıştığını, eski kocası ile barıştıktan sonra da Ömer Y. ile de birlikte olmaya devam ettiklerini ifadesinde belirten Aslı B.Ş., "Onunla ikinci kez evlenmek istemediğim için, sevgilimle birlikte ortadan kaldırmak için plan yaptık" dediği öğrenildi.

POLİS KADININ SÖYLEDİKLERİNİ ÇELİŞKİLİ BULDU

İddiaya göre, Aslı B.Ş. ile sevgilisinin planı, Şenol Çetin'in Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evinden ilköğretim 1'inci sınıf öğrencisi çocuğuyla birlikte ayrılan genç kadın, anahtarı verdiği Ömer Y'ye eski kocasına ait tabancanın yerini de söyledi. Eve girerek tabancayı alan Ömer Y, bir süre sonra eve gelen Şenol Çetin'i önce dövdü sonra da kendi silahı ile öldürdü. Kapıyı kilitleyerek evden ayrılan Ömer Y. ile Aslı B.Ş, Muğla'ya gitmek üzere yola çıktı. Yol üzerinde suç aleti tabanca ile Şenol Çetin'e ait özel eşyaları belirli aralıklarla atan ikili bir gün sonra Antalya'ya dönüş yaptı. Anahtarını bulamadığı gerekçesiyle çilingir çağıran Aslı B.Ş, eve girdiğinde eski eşinin cesedi ile karşılaştı. Polisi arayarak yardım isteyen genç kadın, yeniden evlilik hazırlığı yaptığı eski eşinin ölü olarak bulduğunu söyledi. Genç kadının söylediklerini çelişkili bulan polis cinayeti aydınlattı.

Gözaltına alınan genç kadın cinayeti sevgilisi ile birlikte hazırladıklarını söyledi. Aslı B.Ş'nin tutuklanmasının ardından yakalan Ömer Y, suçlamaları kabul etti. Cinayeti işlediğini itiraf eden Ömer Y, sorgusunun ardından adliyeye gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şenol Çetin Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title