Haberler

Rektörlük Görevini Gözyaşlarıyla Devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Mustafa Aykaç'tan devraldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Mustafa Aykaç'tan devraldı. Törende Prof. Dr. Aykaç gözyaşlarını tutamadı.

Kırklareli Üniversitesi Toplantı Salonu'nda devir teslim töreni düzenlendi. Şengörür, salona gelişinde Prof. Dr. Aykaç ve personel tarafından karşılandı.

Şengörür, törende yaptığı konuşmada, kendisine rektörlük görevini layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Gelişen ve büyüyen bir üniversite için çalışacaklarını belirten Şengörür, amaçlarının sadece hizmet olduğunu söyledi.

Üniversiteyi en iyi noktaya taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan Şengörür, şunları kaydetti:

"Kırklareli Üniversitesi için bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Mustafa Aykaç'a teşekkür ediyorum. Kendisini bir yere göndermiyoruz. Kırklareli Üniversitesi için onun engin bilgilerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Kendisinin bizlere en iyi şekilde destek vereceğine inancım tamdır. Aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye götürmek için çalışacağız."

Aykaç da iki dönem rektörlük görevini yürüttüğü üniversitede çok güzel anılarının olduğunu belirtti.

Görevini Şengörür'e bırakmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Aykaç, görev ve makamların sürekli değişkenlik gösterdiğini ancak hizmetlerin kalıcı olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Aykaç, törende zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Rektörlük makamında Şengörür, günün anısına Aykaç'a plaket takdim etti. Aykaç da Şengörür'e çiçek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Aykaç Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title