Haberler

Rektör Değişti, Türk Bayrağı ve Atatürk Fotoğrafı Geri Geldi

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi'nde 9'uncu dönem rektörlüğüne getirilen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, önceki yönetim tarafından resmi internet sitesinden kaldırılan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafını geri getirdi.

Trakya Üniversitesi'nde 9'uncu dönem rektörlüğüne getirilen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, devir teslim töreninin ardından önceki yönetim tarafından resmi internet sitesinden kaldırılan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafını geri getirdi. Sitenin alt kısmında konulan Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı takdir topladı.

ÜNİVERSİTENİN SİTESİNDEN TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK ÇIKARTILMIŞTI

Edirne'de 1982 yılında kurulan Trakya Üniversitesi'nde 8'inci dönem rektörlük seçimlerini ikinci sırada tamamlayan Prof. Dr. Yener Yörük, 2012 yılı Temmuz ayında dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından rektör olarak atandı. Yeni yönetim 2013 yılı Nisan ayında üniversitenin www.trakya.edu.tr adresindeki web sitesini değiştirdi. Site içerisindeki Atatürk ve Türk Bayrağı da kaldırıldı. 8'inci dönem rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, değişikliği büyük tepkilere rağmen 'internet sitesinde önemli olan bilgiye ulaşmak' diyerek savundu. Bir yıl sonra da, üniversitenin 3 ayda bir yayınlanan 'Köprü' adlı dergisinin 5'inci sayısında da kapakta yer alan Türk Bayrağı kaldırıldı.

İLK İCRAATI OLDU

Geçen temmuz ayında yapılan 9'uncu dönem rektörlük seçimlerinde 279 oy alan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk sıradan rektör olarak atandı. 6 Ağustos tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen devir-teslim töreninin ardından göreve gelen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ilk olarak internet sitesine Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğraflarının geri konulması talimatını verdi. Rektör Tabakoğlu ayrıca internet sitesine Atatürk köşesinin de yapılması istedi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafını eklemesi, öğrencilerin yanı sıra akademisyenler tarafından da beğeniyle karşılandı.

Sitenin eski şekli:

Sitenin yeni şekli:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Yener Yörük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title