Haberler

Powerpuff Girls Yenıden Kanyon'da!

Güncelleme:

Kanyon ve sevilen çocuk kanalı Cartoon Network, tüm çocukları eğlenceye yeniden davet ediyor.

4 – 12 Ağustos tarihleri arasında Kanyon'da yer alacak dev platformda çocuklar, Powerpuff kızları ile bir kez daha tanışma fırsatı bulacak. Bilim Atölyesi'nde mini deneyleri uzman eşliğinde gerçekleştirme heyecanını yaşayacak olan çocuklar, Cartoon Network'ün özel olarak geliştirdiği Powerpuff Girls'le kodlama oyununu da deneyimleyecek. Eğlenceli araba parkuru, resim atölyesi, Mojo Jojo'ya top atma köşesi ve Powerpuff Girls kostüm karakterlerinin keyifli şovları, çocukları ve onlarla yaz tatiline eğlence katmak isteyen ailelerini bekliyor.

Kanyon ve Cartoon Network; çocuklara yaz tatilini doya doya yaşamaları için renkli mi renkli, bol eğlenceli ve bol aktiviteli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

4 – 12 Ağustos tarihleri arasında Kanyon'da çocuklara özel kurulacak dev platforma girenler, bu renkli dünyada Powerpuff Girls ile tanışma ve birbirinden keyifli aktivitelerle eğlenme imkanına sahip olacak. Etkinlik için özel olarak oluşturulan Bilim Atölyesi'nde, mini deneyler yapmanın heyecanını yaşayacak olan çocuklar, Türkiye'de ilk defa bu etkinlikte yapılacak Powerpuff Girls ile Kodlama Oyunu'nda, kodlamaya ilk adımlarını atacaklar.

Tüm bunlara ek olarak, çocukların bir kısmı Resim Atölyesi'nde el becerilerini sergilerken, bir kısmı da Top Atma köşesinde efsane kötü karakter Mojo Jojo'yu yenmeye çalışacak. Çocuklar, uzaktan kumandalı araba parkuru, yüz boyama ve keyifli aktivitelerle bu sınırsız eğlenceyi ücretsiz olarak, Kanyon'da doyasıya yaşayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Girls Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title