Haberler

İranlı YouTuber'ın polis aracını kullandığı görüntüler tepki çekmişti! Olayla ilgili bir polis görevden alındı

Güncelleme:

İranlı YouTuber Milad Hatemi, bir polis aracıyla İstanbul'da yaptığı turun videosunu paylaşmıştı. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından açıklama yayınlayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili bir polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Daha önce de İstanbul Beyoğlu'nda Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına doldurduğu karpuzların kilosunu 5 liradan satarak gündeme gelen İranlı YouTuber Milad Hatemi, polis aracıyla İstanbul'da tur attı, videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

ÜMİT ÖZDAĞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan bağımsız milletvekili Ümit Özdağ, "Türk yasalarını tanımayan, adeta dalga geçen, küstah ve kanunsuz adam İran uyruklu Milad Hatemi'nin Türkiye Cumhuriyeti'nde elini kolunu sallayarak dolaşması, sokağa çıkma yasağı esnasında polis otosu kullanması, hukukun ve göç politikasının geldiği noktayı gösteriyor" diyerek tepki gösterdi.

POLİS MEMURU GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görüntülerin 17 Aralık'ta çekildiğini ve polis aracının Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait olduğunu belirterek ilgili polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı:

"M.H.F. isimli şahsın adli bir konu ile ilgili olarak ifadesinin alındığı, söz konusu görüntülerin bu işlemleri sonrasında çekildiği tespit edilmiştir. Görüntüleri çeken M.H.F. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, görevli polis memuru da görevden uzaklaştırılmış, hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.'' denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhammed Hatemi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

haydar:

abartmayın adamın işinden olacagı bir suç yok

5
12
yanıtYanıtla
objektif:

malina mulkune el koyun ve one way ticket iran turkiyeye giris yasagi, polise gelince rusvet almak dava acilsin konu kapansin,

11
4
yanıtYanıtla
dsadas:

100bin kişi sınıra akın etti vatanın namusunu koruyamadık hepsi içeri sızdı, 100bin kişilik düzenli ordu sınıra akın etti, geldiklerini göremedik insanlarımız öldü.

6
4
yanıtYanıtla
seksenler:

Kimn eli kimin cebinde belli değil Poliss memuru görevden tamamen atılmayı haketmiyor ama örnek teşkil edecek bir ceza gerekir bence

5
3
yanıtYanıtla
MEMLEKET KİMLERE KALMIŞ:

VAY HALİMİZE VAY. . NE HALLERE DÜŞTÜK KENDİ MEMLEKETİMİZDE. . SURİYELİSİ. . İRANLISI AFGANI ARAPLAR DİĞERLERİ BİZDEN DAHA DEĞERLİ. . KENDİ VATANDAŞINA HER TÜRLÜ CEZAYI KES YASAK UYGULA ADAMLAR DA SANA BÖYLE KAPAK YAPSIN. . TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAFK SADECE ÇOK ÜZGÜNÜM

7
0
yanıtYanıtla
Fehmi:

Bence biraz esnek olunmalı. Olan memura olmuş. Fenomen yine aynı fenomen. Üç beş binlira ile kurtuldu. Memur olmak kolay bir süreç değil. 14 sene 16 sene okuyor bir insan.

3
4
yanıtYanıtla
aga:

polis asker de gørev yapanlar biraz bayinli kafasi olmasi gerek bir sey yapar iken ben ne yapiyorum demesi gerek var sayalim aldi bir olay yapti ne olacak idi

3
2
yanıtYanıtla
ADAM:

neye karşılık verdin yazıklar olsun

3
1
yanıtYanıtla
yunus:

bende polisim resmen rezlaet istanbuldaki polisler çoğu yoldan cıkıyor çünkü lüx yaşamaya çalışıp 6 milyarla batıyorlar ve sonra yasadışı paraa kazanmaya çalışıyolar iyi olmuş hemen atılmalı

3
1
yanıtYanıtla
nede olsa burası turkıye:

sozun bıttıgı yerdeyız ve daha ıyı gunlerdeyız daha kötüleri olacak.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title