Haberler

PKK Operasyonları Başlayınca Davutoğlu, Sabaha Kadar Ağlamış

Güncelleme:

Karar gazetesi yazarı Vahdettin İnce, çözüm sürecinden sonra operasyonların başlamasıyla Ahmet Davutoğlu'nun sabaha kadar uyumayıp ağladığını anlattı. Bu bilgiyi ise İnce'ye Sare Davutoğlu verdi.

Karar gazetesi yazarı Vahdettin İnce, çözüm sürecinin sora erip operasyonların başlamasından sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sabaha kadar ağladığını söyledi. Sare Davutoğlu'nun bir gün kendisini aradığını belirten Vahdettin İnce, Sare Davutoğlu'nun kendisine "Ahmet Bey, bu kararı verirken sabaha kadar uyumadı. Oradaki çocuklar ne olacak diye ağladı" dediğini aktardı.

DAVUTOĞLU "IZDIRAP" DUYDU

"Barış süreci"nin sona erip operasyonların başladığı günlerde bir çalıştay için Çankaya köşküne gittiğini söyleyen Vahdettin İnce, Davutoğlu'nun bu karardan dolayı "ızdırap" duyduğunu belirtti.

"SABAHA KADAR UYUMADI, ORADAKİ ÇOCUKLAR NE OLACAK DİYE AĞLADI"

Çalıştay tamamlandıktan sonra Başbakan'a yazdığı bir kitabı gönderdiğini yazan Vahdettin İnce şöyle devam etti:

"Birgün telefonum çaldı. Başbakanlık'tan arıyorlardı. Sare Hanımefendi görüşmek istiyor dediler. Heyecanla buyursunlar dedim. Hanımefendi "Kürdinsan"ı okumuş. Başladı anlatmaya. Uzun uzun nasıl etkilendiğini anlattı. Sonunda "ben bu kitapta kendimi buldum" anlamında bir ifade kullandı. Siz neler çektiyseniz, Batı Anadolu'da biz de aynısını çektik dedi. Bir ara sözü, süren hendek savaşlarına, çatışmalara getirdi ve "Ahmet Bey, bu kararı verirken sabaha kadar uyumadı. Oradaki çocuklar ne olacak diye ağladı" dedi."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Vahdettin İnce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (220)

konyalı hemşerim:

liderimiz recep tayyip kimi isterse o başbakan olur, bize ağlayan değil icraat lazım 700 bin kişiyi beleşten kadro verdin. akademisyenlere özel zam yaptın doktor emeklilerine özel zam yaptın. kendin akademisyen eşin doktor acaba bu zamları ivedilikle niye yaptın kps ye çalışan, akp de dayısı olmayanlar hakkı ne olacak kamuyu tıkabasa doldurduğun için hakkını yedin. zaten sen kalsaydın akp bitecekti. şunu iyi bil yüzde 49 oyu sana değil tayyip için verildi.

5
112
yanıtYanıtla
vatansever:

konyali koyun kardesim sen handi hapi kullaniyorsan birak sana hic iyi gelmiyor

yanıt1
yanıt1
konyalı:

vatan sever arkadaş, tayyibin gücünü göreceksiniz biz aspirinden başka hap bilmeyiz. memlekette hoca çok konyaya çivi çakmadı varsa yoksa muş diyarbakır vs,

yanıt0
yanıt0
POLİS VE ASKER:

TÜHHHHHH SANA OPERASYON KAKARI VERDİM DİYE AĞLAYAN İLK BAŞBAKAN ERKEK OL BİRAZ ERKEK . HELAL SANA TAYYİP BABA ARKASINDA OL BU OPERASYONLARIN DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMM

21
45
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah varsa bunun hesabini vercekler

5
53
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

RTE ÇIKAR İKİ DAMLA TİMSAH GÖZYAŞI DÖKER BÜTÜN SÜRÜ PEŞİNDE GİDER. AH BU SİYASET YOK MU?

54
3
yanıtYanıtla
İğrenç insanlar:

Şu akpliler kadar iğrenç kimse yoktur ! İki günde adamı sattılar bizler zaten sevmiyorduk ama size ne oluyor daha düne kadar partinizin genel başkanıydı

40
14
yanıtYanıtla
TUNCELİLİ:

BENİM BİLDİĞİM TÜRKİYENİN BAŞBAKANI AĞLAMAZ O KARARI GURURLA VERİR VE ARKASINDA DURUR.

23
24
yanıtYanıtla
...:

Lan tarih boyunca yemediğiniz kazık kalmayan Dersimli birisi mi bunu diyor ?

yanıt3
yanıt0
MÜSLİMANLAR AGLİYORDU:

aglama hocam israilli oldugunu zaten kürtler biliyordu öbür dünyada kürt kanina girmenin cezasini yanarak ödersiniz. analarin yüregini yaktiniz allahta sizi yaksin

32
13
yanıtYanıtla
Tüm 220 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title