Haberler

PKK'nın gizli mezarlığı ortaya çıkarıldı! Tamı tamına 261 kişiyi gömmüşler

Güncelleme:

PKK'lı teröristlerin örgüt içerisinde çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle öldürdüğü üyeleri gömdükleri gizli bir mezarlık bulundu. Bitlis'teki mezarlıkta 261 kişinin olduğu tespit edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında kemikler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kimlikleri tespit edilen kişilerin ailelerine haber verildi.

Bitlis'teki Garzan Mezarlığı'na PKK'lı teröristlerin, 261 örgüt üyesinin cesedini gizlice gömdüğü tespit edildi. Ortaya çıkan bu gelişme sonrasında ölenlerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüldü.

PKK'nın gizli mezarlığı ortaya çıkarıldı! Tamı tamına 261 kişiyi gömmüşler

AİLELERİNE HABER VERİLDİ

Kemikler İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi, 261 kişinin numuneleri alındıktan sonra ise yine Mezarlıklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Mezarlıklar Müdürlüğü bu kemikleri Kilyos'ta bulunan kimsesizler mezarlığına nakletti. Süreç sonucunda kimliği tespit edilen kişilerin ailelerine haber verildi.

PKK'nın gizli mezarlığı ortaya çıkarıldı! Tamı tamına 261 kişiyi gömmüşler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

PKK Haberler

500

Yorumlar (7)

pentakill lol:

vatan topraklarında bu vatanın çocuklarına ateş eden hainler vatan topraklarına defnediliyor. inşallah toprak kusar bu vatan hainlerini.

69
14
yanıtYanıtla
Ayşegül Coşkun:

hepsi leş, direk lağım çukuruna doldurun gitsin

38
7
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Utanç verici haber...bizim degilmi Bitlis,nasıl yıllarca bir belediye çalışanı bir vatandaş yıllarca bir toprağı hiç göremez,nasıl bir yönetim bu.doguda ne olduğu bilinmiyor Hayret bir şey.inanamadim şuan!!

39
6
yanıtYanıtla
adem :

ailesine haber verip camide vaaz verip bizim topraklaramı gömeceksiniz ? uçaktan abd ye havadan atın gisin hepsini..

22
3
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

İçlerinde belki masumlar vardır, çocukken zorla götürülen olmuştur belki, örgütten kaçmak isteyip de öldürülen olmuştur belki arkadaşlar.. Kimin ne olduğunu bilmeden saydırmış ucuz klavye kahramanları... O kadar film izlemeyin arkadaşlar

5
5
yanıtYanıtla
Davut Pancar:

Nasıl yaşarsan o şekil ölürsün

10
0
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Güya vicdan yapıp birde gömmüşler, o mezarlıkta ot bitmez toprak zehirlenmiş...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title