Haberler

Pijamalı Adamlar Brüksel'de

Pijamalı Adamlar Brüksel'dePijamalı Adamlar Brüksel'de İstanbul Meydan Sahnesi'nin hazırladığı 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, Brüksel'de sahnelendi.

Pijamalı Adamlar Brüksel'dePijamalı Adamlar Brüksel'de

İstanbul Meydan Sahnesi'nin hazırladığı 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, Brüksel'de sahnelendi.

Brüksel'de sergilenen 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, izleyicilerinden büyük alkış aldı. Hayatın ekonomik ve sosyal olaylarından etkilenerek delirme noktasına gelen insanların yaşantılarını anlatan oyun, hiciv yoluyla çeşitli mesajlar verdi.

Pijamalı adamları izleyenler arasında Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy başta olmak üzere Brüksel Bölge Milletvekillerinden Mahinur Özdemir, Şevket Temiz ile Hasan Koyuncu, ve eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara'da vardı.

Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği 'Pijamalı Adamlar'da; Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı rol aldı.

Tiyatroyu izleyen Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy 'Çok keyifle farklı bir oyunu izledim, güzel bir akşam yaşadık ailemle" dedi.

Brüksel bölge Milletvekili Şevket Temiz 'Bence Türkiye'deki güncel konuları buraya taşımaları çok güzel oldu ve güzeldi" dedi.

Tiyatroyu organize edenlerden Mustafa Yoloğlu ve Nuray Kahyaoğlu ? İstediğimize ulaştık herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Tiyatroyu düzenleyenlerden Cafer Yıldırımer 'Amacımız bu tür etkinlikleri yılda bir defa değil her zaman getirmek, çalışmalarımız bu şekilde" dedi.

Oyunu yazan ve yöneten Necmi Yapıcı ? Belçika'ya ikinci gelişimiz, bu yıl Pijamalı adamlarla geldik. Günümüzdeki yaşanan olayları anlatmaya çalıştık. Seyirciler beğendi, onlar beğenince biz daha mutlu oluyoruz" dedi.

Oyuncu ve tiyatrocu Faruk Sofuoğlu 'İstanbul Meydan Sahnesi olarak altı yıldır Belçika'da birçok oyun oynadık, her defasında bizleri yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederim. Yeni oyunlarımızla tekrar Brüksel'e geleceğiz" dedi.

Oyundan sonra tiyatroyu izlemeye gelen Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy oyuncuları tebrik etti. Tiyatrocularla, oyunu izleyenler hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Barış İstanbul Brüksel ulusoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title