Haberler

Petrol İstasyonundaki Silahlı Saldırıda Ölen İki Kişi Toprağa Verildi

Mersin’de petrol istasyonunda 5 kişiyi vurduktan sonra intihar eden tanker şoförü Cengiz Yıldız ile vurduğu Aydın Çelik’in cenazeleri toprağa verildi.

Mersin'de petrol istasyonunda 5 kişiyi vurduktan sonra intihar eden tanker şoförü Cengiz Yıldız ile vurduğu Aydın Çelik'in cenazeleri toprağa verildi.

Merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi GMK Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda meydana gelen olayda, işten çıkarılan tanker şoförü Cengiz Yıldız, petrol istasyonuna geldi. Tabancayla ateş açan Yıldız, işyeri sahibi İbrahim Güder, çalışanlardan Nevzat Gümüştaş ve Aydın Çelik ile o sırada istasyonda bulunan Mustafa Yunusoğlu adlı vatandaş ve 12 yaşındaki Mert Şahin'i yaraladı. Yıldız, 5 kişiyi vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay yerinde kalbi duran Cengiz Yıldız, kaldırıldığı özel bir hastanede ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan diğer yaralılardan Aydın Çelik de dün gece hayatını kaybetti. Cengiz Yıldız ve Aydın Çelik'in cenazeleri, bugün otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi. Cengiz Yıldız'ın cenazesi Kocavilayet Mahallesi Mezarlığı'na, Aydın Çelik'in cenazesi ise Menteş Mezarlığı'na defnedildi.

Olayda ağır yaralanarak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Güder ile Mersin Devlet Hastanesi'nde bulunan Mustafa Yunusoğlu'nun tedavilerinin sürdüğü, 12 yaşındaki Mert Şahin'in ise taburcu edildiği öğrenildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Yıldız Aydın Çelik Yunusoğlu Yenişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title