Haberler

Peryön İç Anadolu Şubesi Yöneticiler İle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetim Derneği İç Anadolu Şubesi "Yöneticilerle Kahvaltı etkinliğinin beşincisini gerçekleştirdi.

Farklı sektörlerden İnsan Kaynakları yöneticilerinin bir araya geldiği etkinlikte, her zaman olduğu gibi şirketler arası bilgi alışverişinin önemi vurgulandı. İç Anadolu bölgesinde faaliyette olan bir çok yerel ve global firmanın katıldığı kahvaltı etkinliğinde "Ücret Adaletsizliği Sendromunun Yönetimi" konusunu Davranış Bilimleri Enstitüsü'nden Sayın Şebnem Ergül ve "Bölgesel Ücret Raporlamaları" konusunu Hay Group'dan Sayın Görkem Balcı anlattı.

"Ücret Adaletsizliği Sendromu" konusunu anlatırken Ergül, katılımcıların farklı perspektiflerden pek çok bileşeni aynı anda düşünmelerine olanak tanıdı. Yaşanılan kurumsal, toplumsal ve küresel ortamın bireyi hangi noktalarda ne şekilde etkilediğini aktaran Ergül; Ücret Yönetiminin de geniş bir perspektiften algılanmasını sağladı. Çalışan Bağlılığı, Stres Yönetimi, Doğru İletişim Yönetimi, Motivasyon Yönetimi gibi konuların, oluşturulan Ücret Politikasından bir hayli etkilendiğini ifade etti. Çalışanı Elde Tutmanın Yolları, Potansiyel Yönetimi ve Ücrete Yansıması ile Potansiyelin Performansa Dönüştürülmesi gibi başlıklar da Ergül'ün altını önemle çizdiği diğer konulardı.

Hay Group Yönetim Danışmanlarında Sayın Görkem Balcı ise Hay Group bünyesinde yapılmış olan Ücret ve Yan Haklar" araştırmalarını katılımcılarla paylaştı. Piyasa Hareketlerini hem bölgesel hem de Türkiye geneli raporlarıyla katılımcılarla paylaşan Balcı, Ücret Artışları, Kademe Çalışmaları ve Bütçe Çalışmaları gibi katılımcıların dikkatini çekecek önemli paylaşımlarda bulundu. Balcı'nın, İç Anadolu Bölgesi, Türkiye geneli ve zaman zaman Uluslararası karşılaştırmalar yaptığı sunumu dinleyenlerden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hay Group Türkiye Balcı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title