Haberler

Pascal Nouma Sahnede Sevgilisi ile Görüntülü Sohbet Etti

Pascal Nouma sahnede sevgilisi ile görüntülü sohbet etti Pascal Nouma: " Ben yüzde yüz beşiktaşlıyım"BURSA - Bursa'da dün gece bir gece kulübünde sahne alan Pascal Nouma DJ kabininde sevgilisi ile görüntülü sohbet ederek mekanı gösterdi.

Pascal Nouma sahnede sevgilisi ile görüntülü sohbet etti

Pascal Nouma : " Ben yüzde yüz beşiktaşlıyım"

BURSA - Bursa'da dün gece bir gece kulübünde sahne alan Pascal Nouma DJ kabininde sevgilisi ile görüntülü sohbet ederek mekanı gösterdi. DJ performansından önce açıklamada bulunan Pascal Nouma. "Ben her zaman Beşiktaşlıyım" diyerek göğsüne çizdirdiği kartal kanatlarını gösterdi.

Dün gece Bursa'da bulunan Tren Club'unde sahne alan Pascal Nouma sevgilisi ile görüntülü konuşarak sohbet etti. Dört saatlik performansıyla beğeni toplayan Nouma, DJ kabininden inerek kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla beraber dans etti. Sanatçı Vera'nın klibinde oynayan Pascal Nouma," Öncelikle ben müziği seviyorum. Vera benim çok eski bir arkadaşım ve bana da klip çekiyorum oynar mısın dedi. Bende geldim ve yaptım. Daha izlemedim ama güzel olduğunu düşünüyorum" dedi.

Bursaspor ile Beşiktaş'ın arasındaki ilişki ile ilgili açıklamalarda bulunan Nouma," Daha önce Bursa'ya ve Uludağ'a geldim. Ben yemek yemeyi çok az seviyorum burada İskender yedim. Ama artık her yerde var. Ben eski Beşiktalı değilim Beşikataşlıyım. Ben Beşiktaşlıyım benim için başka takım yok. Herkes Bursaspor ve Beşiktaş arasındaki hikayeyi biliyor. Ama ben yüzde yüz Beşiktaşlıyım. O yüzden bütün maçlarda ben Beşiktaş taraftarıyım." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pascal Nouma Bursaspor Beşiktaş Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title