Haberler

Özgün "Konu Senden Açılınca"

Güncelleme:

Özgün, 3 yıl aradan sonra Avrupa Müzik etiketiyle 4. stüdyo albümü "Konu Senden Açılınca" ile 2012 yazını selamlıyor.

Bugüne kadar çıkardığı hitlerle adından söz ettiren, Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi Özgün, 3 yıl aradan sonra Avrupa Müzik etiketiyle 4. stüdyo albümü "Konu Senden Açılınca" ile 2012 yazını selamlıyor.

Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan "Konu Senden Açılınca", 11 yeni şarkı ve Özgün'ün öncesinde yayınladığı "Sadece Arkadaşız" ve "Sen ve Ben" singellarının da yer aldığı 13 şarkıdan oluşuyor.

Özgün'ün yepyeni albümü "Konu Senden Açılınca"ndan radyolar aracılığıyla söz ve bestesi Özgün'e ait "Şike" müzikseverlerle paylaşılan ilk şarkı oldu.

"Konu Senden Açılınca" da ağırlıkla Özgün'ün söz ve besteleri yer alırken Nezih Üçler, Onur Koç, Volkan Asyalı ve Nedim Caner Üstün gibi genç nesil söz yazarı ve bestecilerin de şarkılarına yer verildi. Müzik direktörlüğünü Tolga Kılıç'ın yaptığı albümde düzenlemelerde ise yine Tolga Kılıç ve Alper Kömürcü'nün imzaları var.

İlk video klip "İnsaf"a çekildi.

Özgün'ün yeni albümünde fotoğraflar Sedat Doğan imzası taşırken albümden ilk video klip söz ve bestesi Onur Koç'a ait "İnsaf"a çekildi. Murat Onbul yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Özgün'e Sırp model Tamara Milojevic eşlik etti. 12 saat süren çekimler Yahşi Batı filmine de ev sahipliği yapan Kemerburgaz Taş Ocakları'nda gerçekleşti.

Özgün, yapımcılığını Deniz Erdem ve Cengiz Erdem'in yaptığı Avrupa Müzik etiketi taşıyan 4. stüdyo albümü "Konu Senden Açılınca"yı Haziran ayının ilk günlerinden itibaren konserlerle tanıtmaya başladı. "Konu Senden Açılınca" 15 Haziran 2012 cuma gününden itibaren tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Deniz Erdem Onur Koç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title