Haberler

Vicdansız Hırsızlar 65 Koyunu Çaldı, Yaşlı Çift Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Bursa'da hırsızlar, yaşlı çiftin 45'i gebe 65 koyununu çaldı. Koyunların çalınması üzerine gözyaşı döken kadın, "Anneleri olmazsa yavru kuzular ölecekler." diye konuştu.

Bursa'da 45'i gebe 65 koyunu çalan vicdansız hırsızlar, 25 kuzuyu da annesiz bırakarak kayıplara karıştı. Gözü gibi baktığı koyunların çalınması üzerine gözyaşları döken 60 yaşındaki kadın, "Anneleri olmazsa yavru kuzular ölecekler. Onlara şimdi nasıl bakacağız" diye konuştu. Kamyonla gelen hırsızların, ağıldaki köpekleri silahla vurup zehirlediği de ortaya çıktı.

Merkez Yıldırım ilçesinde Zeki Demir ve eşi Zezi Demir'e ait 45'i gebe, 5'i koç toplam 65 koyunu çalan hırsızlar, geride anne sütü bekleyen 25 kuzuyu bıraktı.

BİR KÖPEĞİ ZEHİRLERKEN, DİĞERİNİ SİLAHLA VURDULAR

Olayın şaşkınlığını yaşayan Zeki Demir (65), "Biz çoğunlukla burada hayvanların yanında kalıyoruz. O gün cenazemiz vardı, mahalleye gitmiştik. O gece saat 01.00 ile 05.00 arası evde yoktuk. O sırada kamyonla gelip önce köpeğin birini zehirlemişler, diğer köpeği silahla vurmuşlar. Hayvanların bulunduğu damın demir parmaklıklarını çıkarıp koyunları buradan çalmışlar. Damın arkasında bulunan tel örgüyü de şaşırtmak için kesmişler" dedi.


"5 YILLIK EMEĞİMİZİ ÇALDILAR, KUZULARI ANNESİZ BIRAKTILAR"

Çalınan koyunlardan 45'inin gebe olduğuna vurgu yapan Demir, "Koyunlar gebeydi ancak kamyonla taşıdıkları için gebelikleri de düşmüş olabilir. Sanırım kamyon almadığı için 25 kuzu ile 14 koyunu da bırakmışlar. Bu kuzular annelerini arıyor, anne sütü arıyorlar. Ben nereden bulayım da besleyeyim. Yapacak bir şey yok. Yavru kuzular da yakında ölürler. 5 yıllık emeğimiz olan 60 bin lira değerindeki hayvanlarımızı çaldılar. Koyunlardan 20'sini satıp oğlumun düğününü yapacaktık. Evde 20 kişiye bakıyorum. Perişan olduk, devletimizden yardım bekliyoruz" diye konuştu.


"ALLAH HAYRINI GÖSTERMESİN"

Koyunların çalındığını duyduğunda bayılan Zezi Demir (60) ise, tek geçimlerinin koyunlar olduğunu ifade ederek, "5 yıl boyunca verdiğimiz emekleri çaldılar. Kuzuları annesiz bıraktılar. Allah hayrını göstermesin. Çok zor durumdayız. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Hırsızların biran önce bulunmasını ve hayvanlarımızın geri verilmesini istiyoruz" diyerek göz yaşlarını tutamadı.

Öte yandan olayla ilgili polis ekiplerinin Çevre Yolu'ndaki MOBESE kameralarını incelediği öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Demir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

KonyalimobilWeb@haberler.com:

Allah o hirsizlarin belasini versin. Yazik ya

31
0
yanıtYanıtla
mutlu Mobil-ANDROID:

Allah,dan haram,dan korkmayan dinsizler çalıştır Allah belalarını versin Allah yedirmesin

15
0
yanıtYanıtla
izmirli:

sizin allah belanızı versin bir gram insanlıktan nasip almamışsınız ama allah yanınıza bırakmaz bunları ibret olsun diye en kalabalık meydanda linç edip öldüreceksin

10
1
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

ÖNCE VATAN...CHP ve HDP VATAN HAİNLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR.. YANİ HAİN SEVİCİLER..HAİNLİK YAPAN ERMENİYE,KROYA ,KIZILBAŞA ,PKK ya SAHİP ÇIKIYORLAR.. BUNLARA SAKİN OY VERME KARDEŞİM... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OYLAR MHP yada AKP ye...İNŞALLAH...

4
6
yanıtYanıtla
M63Mobil-IOS:

Nine dede kurban oldun o hirsizlar sizin gozyaslainiza Allahtan bulsunlar

9
0
yanıtYanıtla
H BMobil-IOS:

Hakkari'de 8 çocuklu ailenin ancak 7 koyunu vardı. İhtiyaç sahipleri almış.

0
9
yanıtYanıtla
bozokmobilWeb@haberler.com:

Ulan serefsizler bunlarin hesabini nasi verceniz be yazik gunah deyilmi bu insanlara hirsizin elini teroristin kellesini kesmedikce bu ulke duzelmez arkadas

6
2
yanıtYanıtla
mutlu Mobil-ANDROID:

küçük beyinliler hala Akp çalmıştır diyolar kılıçdaroğlu erdoğan,nın biriktirdiği bütçeye dikmiş buna ne diyorsunuz ey küçük beyinliler oylar Akp ye

5
2
yanıtYanıtla
esr@rengizMobil-ANDROID:

kilicdaroglu şimdiden hirsizliga basladi desene

4
3
yanıtYanıtla
bruksel:

GOTURENLERDE O KUZULAR GIBI ORTADA KALIR INSALLAH

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title