Haberler

Usta Sanatçı Ozan Arif Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Sanat dünyasının en gür seslerinden biri olan Ozan Arif, tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Uzun süredir gırtlak kanseri tedavisi gören Ozan Arif tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBETTİ

Ülkücü camiada Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz ile birlikte en bilinen simalardan olan Ozan Arif Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde saat 04.50'de hayatını kaybetti. Ozan Arif'in uzun süredir gırtlak kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi. Ozan Arif'in ölümü ülkücü camiayı yasa boğdu.

Ozan Arif Hayatını Kaybetti

OZAN ARİF KİMDİR?

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949'da doğdu. Babasının memuriyeti dolayısıyla, ilk ve ortaokulu Samsun'da bitirdi. 1970'de başladığı öğretmenlik mesleğinde Samsun'un Devgeriş köyünde beş yıl öğretmenlik, dört yıl ise okul müdürlüğü görevi olmak üzere üzere dokuz yıl hizmet verdi. 24 Eylül 1980 ve 5 Kasım 1991 tarihleri arasında Almanya'da yaşadı.

Ozan Arif Hayatını Kaybetti

Özellikle milliyetçi kesimin son derece beğendiği, o kesimin tutkuyla dinlediği gür sesli ozandı. Türkülerinde Türk milliyetçiliği vurgusunu açıkça belirten ülkücü bir ozandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ozan Arif Samsun Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (304)

Ordu-m:

Bahçeli''ye ettiği laflardan sonra boğazı kaldıramadı. Meral Akşener kaldırsın cenazesini artık. Ülkücü olunmaz ülkücü ölünür, bu adam ülkücülüğü kaldıramayan biri.

6
81
yanıtYanıtla
acı ama gerçek:

sen bu adamın ülkücüğü hakkında yorum yapacak kadar kapasiten olmadığı belli. . . sen git koltuk uğruna ülkücülüğü ne hallere sokanlar hakkında yorum yap çapsız. . .

yanıt8
yanıt0
Islam:

Bu türkülerinde millete küfür ediyor du

7
65
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Niki nide islam yazmiş yobaz soytari

yanıt4
yanıt1
MECHUL ASKER:

Iftira atma salata

yanıt2
yanıt0
MECHUL ASKER:

Ne zirvaliyon lan değişik

yanıt4
yanıt1
Objektif:

Senin gibiler yüzünden doğrunun yanlışın ne olduğunu bilmeyenler yüzünden karakterli insanların kıymeti bilinmez oldu ismine bide islam yazmış senin adın provakatör

yanıt2
yanıt2
Ankara:

Yazik sana zavalli.kurban ol.

yanıt1
yanıt0
muammer türkoglu:

hak edene bende küfür ediyorum.

yanıt3
yanıt2
ISLAM SANA OLMADI:

EVLADIM SEN KOMİKSİN. . . HATTA YENİ İNEK ŞABAN MODELİ BİR TİP OLMALISIN. . . YA ÇOK SALAKSIN YA DA OLDUĞUNU BELLİ ETMİYORSUN. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 304 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title