Haberler

Övet'in Mahalle Arkadaşları: Alt Yoldaki Camiyi Bulamaz

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in mahalle arkadaşları, "Bağımlılık yapan maddeler nedeniyle bir alt yoldaki camiyi bulamaz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na yumruklu saldırı gerçekleştiren Orhan Övet, Terörle Mücadele Şubesi'ndeki ifadesinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

Saldırıya ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Sadık Bayındır, Orhan Övet'in ifadesini aldı. Savcı Bayındır, ifade işlemi sonucunda zanlıyı hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanması talebiyle mahkemeye sevk etti.

Nöbetçi Ankara 2. Sulh Ceza Mahkemesi hâkimi, Övet'in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Ancak, Övet daha önce işlediği suçlar nedeniyle uygulanan 'denetimli serbestlik' hükümlerini ihlal ettiği kalan 9 aylık cezasını tamamlamak için cezaevine gönderildi.

MAHALLE ARKADAŞLARI ANLATTI

Saldıran Orhan Övet'in, Elmadağ'ın Hasanoğlan Mahallesi'ndeki evinde ise, sessizlik hâkim. Mahallede saldırı konuşuluyor. Komşuları Övet'in sabıkalı olması nedeniyle iş bulamadığını belirterek saldırıyı mafyavari adını duyurmak için ya da para karşılığında yapmış olabileceğini getirdi.

Hasanoğlan Mahallesi'nden arkadaşları ise Övet hakkında şunları söyledi: "Herhangi bir kişinin veya partinin yönlendirmesi var mı bilmiyoruz. Babası öldükten sonra zihinen sıkıntılar yaşamaya başladı. Bağımlılık yapan maddeler de kullandığı için Hasanoğlun merkezde bıraksanız bir alt yoldaki camiyi bulamaz haldeydi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Kemal Kılıçdaroğlu Hasanoğlan Orhan Övet Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

ben bedavaya yapardim

22
38
yanıtYanıtla
cancanBulumen@hotmail.com:

CHP NİN YENİ VERSİYONLARI

20
37
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

DEDESİ YAŞINDA ADAMI ÜSTELİK BİRDE SİYASETÇİ OLAN BİR İNSANA SALDIRACAK ADİLİK ANCAK AKP'DE OLUR. MELİH GÖKÇEK TİNERCİ GENÇLİĞİNE İKİ KURUŞ PARA VERDİ GÖNDERDİ MECLİSE BURDAN ONLAR GİBİ DÜŞÜNMEYEN YÜZDE 50'YE GÖZ DAĞI VERMEK İSTEDİLER. UNUTTUKLARI BİRŞEY VAR Kİ BU HALK BİR AYAKLANSA ONLARIN SALTANATI 24 SAAT BİLE SÜRMEZ. !!

18
12
yanıtYanıtla
vatandaşvatandas@hotmail.com:

Siyasiler ne söylediğine ve nasıl söylediğine dikkat etmek zorundadır. Çünkü, onları farklı yaşam tarzlarında ve anlayışta milyonlar takip ediyor. Onlara göre normal görülen bir durum, halkın bazı kesimlerinden farklı yansıyabilir. Normal zannetikleri söylemler bazen tahrik, bazen teşvik eder. Atalarımız boşuna söylememiş: Rüzgar eken fırtına biçer!

6
2
yanıtYanıtla
dombıraa.bit_62@hotmail.com:

Aha buraya yazdım.Günün birinde bu adamı chp lilerin ayarladığı ortaya çıkmazsa o zaman

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title