Haberler

Otomobili Kalabalığın Üzerine Sürdü: 1 Polis ve 2 Çocuk Yaralandı

Konya'da bir şahıs, otomobilini boşandığı eşinin de aralarında bulunduğu kalabalığın üzerine sürdü.

Konya'da bir şahıs, otomobilini boşandığı eşinin de aralarında bulunduğu kalabalığın üzerine sürdü. Olayda 1 polis ile 2 çocuk yaralandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, sürücüsü trafikte tehlikeli manevralar yaptığı gerekçesiyle 42 BZ 244 plakalı otomobili polise ihbar etti. Bunun üzerine polis merkezinden anons yapılarak, ekiplerin belirtilen plaka üzerinde dikkatli olunması istendi. Bir süre sonra bir kavga ihbarı üzerine Mehmet Akif Mahallesi Gürgenağacı Sokak'a giden asayiş ekibi, olaya müdahale etmek istediği sırada, polis merkezinin anons ettiği otomobili fark etti. Otomobilin sürücüsü T.A. (25), kendisini durdurmak isteyen polis memuru ve boşandığı eşinin de aralarında bulunduğu kalabalığın üzerine aracını sürdü. Hızla kalabalığın arasına dalan otomobil, önce polis memuruna ardından da bisikletiyle dolaşan Gökmen Kaya'ya (5) çarptı ve kaldırıma çıktı. Bisikletiyle otomobilin altında kalan Gökmen Kaya, vatandaşlar tarafından kurtarıldı ve çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilin çarpmasıyla bir apartmanın bahçesine düşen ve ayağı kırılan polis memuru ile otomobilin ayağını ezdiğini söyleyen Halil Kaya adlı bir çocuk da, hastaneye götürüldü.

Kaza sonrası toplanan mahalle sakinleri, sürücüye tepki gösterdi ve araca zarar vermek istedi. Yaşanan arbede nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Takviye ekiplerin gelmesiyle vatandaşlar sakinleştirilirken, sürücü de olay yerinden uzaklaştırıldı.

Otomobil, çekici marifetiyle bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi. Otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasıyla ortaya çıkan büyük bir beton parçası dikkat çekti.

Görgü şahidi bir kadın, sürücünün kalabalığın üzerine vurmasıyla polisin bahçeye uçtuğunu ve bisikletli çocuğun da iki büklüm şekilde arabanın altında kaldığını ifade etti. Görgü şahidi kadın, olaydan sonra tanımadıkları bir kadının kendilerine sürücünün kendisinin boşandığı kocası olduğunu ve kendisini sürekli rahatsız ettiğini söylediğini belirtti.

Gözaltına alınan T.A'nın., boşandığı eşiyle kavga ettiği ve yaralanan polis memurunun da bu kavgayı ayırmaya gittiği öğrenildi. Tedavi altına alınan polis memuru ve 2 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökmen Kaya Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title