Haberler

Otomobil, Bahçe Duvarına Çarptı

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir otomobil, sürücünün kontrolü yitirmesi sonucu önce bir evin bahçe duvarına daha sonra da telefon direğine çarptı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 66 yaşındaki Turgay Karaatlı'nın idaresindeki otomobil, sürücünün kontrolü yitirmesi sonucu önce bir evin bahçe duvarına daha sonra da telefon direğine çarptı. Bahçe duvarı ve telefon direği yıkılırken, ters dönen otomobilde yaralanan sürücü hastanede tedaviye alındı.

Kaza, İzzet Molla Sokak üzerinde gece meydana geldi. Turgay Karaatlı yönetimindeki otomobil, yokuş aşağı indiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce tek katlı bir evin bahçe duvarına daha sonra da telefon direğine çarparak ters döndü.

Çarpma sonucu bahçe duvarı ve telefon direği yıkılırken, ters dönün otomobilde yaralanan sürücü Karaatlı, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaatlı Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title