Haberler

Ot Yazarları Bodrumlular ile Buluştu

OT Dergisi'nin sevilen yazarları D&R'ın düzenlediği imza ve yaz söyleşileri kapsamında Bodrumlularla buluştu.

OT Dergisi'nin sevilen yazarları D&R'ın düzenlediği imza ve yaz söyleşileri kapsamında Bodrumlularla buluştu. Gençlerin ilgi gösterdiği etkinlikte, yazarlar Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi okuyucuları için kitaplarını ve OT Dergi'yi imzaladı.

D&R Bodrum Milta Marina tarafından düzenlenen imza ve yaz söyleşileri kapsamında, OT Dergi'nin sevilen yazarları Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi Bodrum'a geldi. Marina Çarşısı'ndaki D&R Mağazası'nda yapılan söyleşi ve imza gününde yazarlar okuyucuları ile buluştu. Yazarlar son çıkan kitaplarını imzalarken, yazılarının yayınlandığı OT Dergi'yi de okuyucuları için imzaladı. Gençler, yazarlara kitaplarını imzalatırken hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Yazarlar gençlerle sıcak bir ortamda sohbet de etti. Yazar Ali Lidar, "OT Dergi'nin yaz buluşmaları kapsamında okuyucularla buluşuyoruz. 10 gün sürecek etkinlik Çanakkale'den başladı. Ayvalık ve Denizli'de okuyucularla buluştuktan sonra Bodrum'dayız. Programın devamında ise Marmaris, Antalya, Adana ve Mersin'de okuyucularla buluşacağız. Normal sezonda buluşamadığımız yerlere gidelim dedik. Çünkü buralarda çok fuar olmuyor. Kitapları dergileri imzalıyoruz. Genç bir okur kitlemiz var. Her gittiğimiz yerde gençler alaka gösteriyor, teşekkür ediyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuna Kiremitçi Cemil Cahit Bodrum Milta Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title