Haberler

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisini, yengesini ve torununu öldüren şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi, ağabeyinin eşi ve torununu öldüren şahıs tutuklandı.

Osmaniye'de aile arasındaki kavgada ağabeyi, ağabeyinin eşi ve torununu öldüren, 3 kişiyi de yaralayan şüpheli tutuklandı.

Gebeli Mahallesi'nde dün aile arasında çıkan kavgada tüfekle ağabeyi ve yengesini olay yerinde öldürüp 4 kişiyi de yaralayan Erol Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Öte ayndan ağır yaralanan Yusuf Ö'nün torunu Çiğdem Ö, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Osmaniye'de aile kavgasında 3 kişi öldü, şüpheli tutuklandı

HAYATINI KAYBEDENLERİ CENAZELERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, Hayatını kaybeden Yusuf Ö. ve eşi Rabia Ö'nün cenazeleri, Gebeli Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Osmaniye'de aile kavgasında 3 kişi öldü, şüpheli tutuklandı

NE OLDU?

Gebeli Mahallesi'nde dün iki katlı müstakil evde aile arasında çıkan tartışmada Erol Ö'nün tüfekle ateş açması sonucu ağabeyi Yusuf Ö, yengesi Rabia Ö. olay yerinde yaşamını yitirmiş, Birgül Ö, Çiğdem Ö. ve Soner Ö. ve Halil İbrahim T. yaralanmıştı. Erol Ö. polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Ağır yaralanan Yusuf Ö'nün torunu Çiğdem Ö ise kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Osmaniye'de aile kavgasında 3 kişi öldü, şüpheli tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

hasan:

Gözünü toprak doyursun

39
1
yanıtYanıtla
Export 86:

İçerde bol bol muhasebe yapacak vaktin olacak

34
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ümmetimin fitnesi maldan olacaktır. Hz. Muhammed Mustafa sav.

28
2
yanıtYanıtla
Israfil Şükür:

Böyle vahim hadiseler kürtler arasında çok çıkardı. Demek başka yerlerde de var. La'net katil herifin hırsı neydi ki insanları hemen öldürüveriyor..

20
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title