Haberler

Osmaneli Kaymakamı Yavuz Mobese Sistemini İnceledi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde geçen günlerde şehrin belli noktalarında faaliyete giren MOBESE sistemi, İlçe Kaymakamı Naif Yavuz tarafından incelendi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde geçen günlerde şehrin belli noktalarında faaliyete giren MOBESE sistemi, İlçe Kaymakamı Naif Yavuz tarafından incelendi.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek MOBESE hakkında bilgi alarak uygulamanın faaliyete girmesinin önemini vurguladı. İlçe Emniyet Müdür vekili Ali Özgan, Emniyet Müdür Yardımcısı Yalçın Avcı ile birlikte inceleme yapan Kaymakam Yavuz, "Osmaneli'de MOBESE olarak bilinen Entegre Güvenlik Kameralarıyla güvenlik sağlanmaya başlandı. Asayişte olduğu gibi trafikte de MOBESE sisteminden faydalanıyoruz. Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği kanunların kendilerine verdiği teknolojiyi kullanıyorlar. Buradaki amaç can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Amacımız insanlara ceza kesmek değil onların can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Trafik cezalarının yanında diğer uygulamalarımız da devam ediyor. MOBESE sistemi tüm Türkiye' de olduğu gibi ilçemizde de faaliyete girdi. Bundan faydalanmamak olmaz. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek açısından burada bir incelemede bulunduk. Vatandaşlarımızın sadece MOBESE olan yerlerde değil diğer yerlerde de trafik kurallarına uyması çok önemli. Bu da şehir içinde bile olsa emniyet kemerinin önemini ortaya çıkarıyor. Kısa mesafeye gideceğim diyerek emniyet kemerini takmamak bazen çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Siz yolda giderken bir başka araç gelip size çarpabilir. Emniyet kemeriniz takılı olursa kazayı daha az yarayla atlatmanız muhtemeldir. Bir kere daha ifade edeyim ki emniyetimiz sadece MOBESE ile ilgilenip ceza kesmiyor. Eğer öyle olsaydı her gün birçok kişiye ceza kesilirdi. Gerekli zamanlarda bu uygulama yapılıyor. Bununla birlikte emniyetimizin diğer çalışmaları da devam ediyor" dedi.

Kaymakam Yavuz, MOBESE odasında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ziyaretini tamamladı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Naif Yavuz Osmaneli Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title