Haberler

'Ortak Bir İrade İle Şehrimize Hizmet Ediyoruz'

Güncelleme:

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Güner Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret hakkında konuşan ALTİD Başkanı Gülçin Güner, Alanya Turizminin gidişatı ve yapılan çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, 'Genel gündemimiz turizm sezonunun gidişatı hakkında genel bir değerlendirme yapmak. Antalya girişlerinde geçen yılın üstündeyiz. İyi bir sezon geçiriyoruz' dedi.

ALTİD ile Alanya Belediyesinin ortak projelerine değinen Başkan Sipahioğlu ise, 'Önemli olan şehre gelen misafirlerimizin mutlu bir şekilde ayrılması ve kendi insanlarımızın da yaşamlarını turizm içersinde idame ettirmesi. Altid ve tesis sahipleri ile ortak bir irade ile turizme ve şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir yandan misafirlerimize bir yandan kendi insanlarımıza bu hizmetleri veriyoruz. Şehirdeki hizmetlerin aynı anda paylaşılması misafirlerimizle halkımızın iyi ve doğru bir diyaloga girmesine vesile oluyor 'dedi.

GEZİ TRENİ

Basın mensuplarının Alanya Oba Kavşağı ile Üçgen kavşak arasında faaliyetine başlayan Gezi treni hakkındaki sorularını yanıtlayan Başkan Sipahioğlu, Gezi Treni güzergâhının trafikten arındırılmış yaya yoğunluğu ön plana çıkmış alanlar olduğunu söyledi. Sipahioğlu, şehrin aktiviteleri ile insanları buluşturan daha insani, yaya yoğunluğu olan bir kent var etmek zorundayız. Turizm sezonunun ikinci yarısına girdiğimiz şu günlerde umutlarımızın gerçekleştiği bir sezon diliyorum. Yarın ramazanın birinci günü bu vesile ile Alanya'mızda bulunan misafirlerimiz ve halkımızın Ramazanını tebrik ediyorum'.diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Sipahioğlu Antalya Alanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title