Haberler

Organize Suç Örgütü Operasyonu: 9 Tutuklama

Güncelleme:

Kırklareli, Edirne ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderilen 10 kişiden 9'u tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tutukluların adliye binasından çıkarılışı Kırklareli merkezli organize suç örgütü operasyonu- Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 9 kişi tutuklandı Kırklareli, Edirne ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve savcılıktaki işlemlerin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderilen 10 kişiden 9'u tutuklandı.Kırklareli Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada şüphelilerden G.G, E.K, H.E, U.C, O.S, E.Y, E.K, E.E ve M.E, "çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurdukları" iddiasıyla tutuklandı. E.G ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Kırklareli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü."Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin'in de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerin ardından şüphelilerden G.C, Cumhuriyet Savcılığı işlemlerinin ardından ise şüphelilerden Anıl Ergin, Ö.E ve emekli polis A.T, serbest bırakılmıştı.İstanbul'da polisle silahlı çatışmaya girerek firar eden Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin'in yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Nuri Ergin İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title