Haberler

Ömer Faruk Eminağaoğlu CHP'den Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Güncelleme:

Eski YARSAV başkanlarından Ömer Faruk Eminağaoğlu, hem yargıçlık görevinden hem de Yargıçlar Sendikası'ndan istifa ederek CHP'den aday adayı olacağını açıkladı.

Eski Yargıçlar Sendikası Başkanı ve eski YARSAV başkanlarından olan, Çankırı Hakimi Ömer Faruk Eminağaoğlu siyasete giriyor. Hem Yargıçlık görevinden, hem de Yargıçlar Sendikası'ndan istifa eden Eminağaoğlu, CHP'den aday adayı olacağını açıkladı.

HAYATININ İLK DAYAĞINI MECLİS'TE YEMİŞTİ

Eminağaoğlu, geçen yıl HSYK'nin yapısının değiştirilmesine ilişkin kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Adalet Komisyonu toplantısında Ak Parti Milletvekili Zeyid Aslan'dan uçan tekme yemişti.

Eminağaoğlu, bu olayın ardından "Hayatımda ilk dayağı, tekme tokadı Meclis'te yiyorum. Eğer bu Meclis'te demokrasi böyleyse, çıkmıyorum. Yargı için bunlara katlanırım. Ben burada yargının sivil örgütü adına bulunurken tekme yiyorsam konuşturulmadan yasa çıkartılmak isteniyorsa demek ki, yasa çıkınca bütün yargıç savcılar nasıl tekme tokat altında kalacaklar. Yargı nasıl linç edilecek. Bana atılan tekme yargıya atılan tekmedir. Bütün hukuki yollara başvuracağım. Dava açacağım'' demişti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ömer Faruk Eminağaoğlu Ak Parti Çankırı Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

yalan ulan yalanmobilWeb@haberler.com:

Hayatini ilk dayagini mecliste yemismis.allah bilir ne dayaklar yemistir.

31
4
yanıtYanıtla
anadolu:

CHP bu adamı kendi bünyesine katarsa yazıklar olsun bir adah oy moy vermeyiz. .

18
10
yanıtYanıtla
SANA:

Ağzında salyaakan adam değilmiydi . Neden zırvaladığı şimdi beli oldu. Birde sahte çürük raporu alaralk askere gitmeyen çakma fedai bu değilmiydi.

18
5
yanıtYanıtla
artvinli:

Bu konu hakkında olumsuz düşünce belirtenlere sadece şunu söylüyorum Türkiye''nin en bağımsız olması gereken kurumun başındaki kişi istifa edip AKP''den aday oluyor bunda bir gariplik yok ta Eminağoğlu''nun siyasete girmesi size çok mu batıyor. Bir gün bu keser ve sap dönecek

11
10
yanıtYanıtla
hinoğluhin:

geçen sefer mecliste yediği dayağın tadı damağında kalmış ki;ısrarla meclise gelmeye çalışıyor. bizim meclisin hali malum. cadı kazanı gibi kaynar daima. . .

15
6
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Bu adami hic sevmiyorum konusmalari cok itici tekme atanin ayagina saglik o tekmeyle kafasini kirsaydi biraz adam olurdu bir zamanlar tv kanallarinda atip kukruyordu

12
7
yanıtYanıtla
Öyle değil mi?:

Hah şöyle çok yüzlü siyasetçiliği bırak, açık yüzlülükle gerçek siyasetçilik yap.

12
6
yanıtYanıtla
SANAAdınız Yazın:

Önce Askeriyeden çalışan eşinle bir olup sahte evrakla Askeriyeden kaçtığını önce anlat. bakım Emo

13
4
yanıtYanıtla
Düriyem:

İstifa eden yargıç chp. ye gidiyor. Hani bağımsızdınız.

12
4
yanıtYanıtla
realist:

hani bagımsız yargı idi hani tarafsız yargı idi demekki chp nin yargıclıgını yapmıssın simdiye kadar dayak damagında kaldı herhalde gel gel sende gel mecliste dayak yemekten baska birseye yaramıyorsunuz zaten birde 12 yıldır istifa etmeden koltuga yapıstınız otur otur maas al

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title