Haberler

Ölümden Dönen Hemşire, Kendisini Kurtaran Polisi Ziyaret Etti

Adana'da otomobiliyle seyir halindeyken, DSİ'ye ait sulama kanalına düşen hemşire, kendisini kurtaran polis memurunu ziyaret etti.

Adana'da otomobiliyle seyir halindeyken, DSİ'ye ait sulama kanalına düşen hemşire, kendisini kurtaran polis memurunu ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Aynur Budak (36), hastaneden çıkarak 01 AYN 83 plakalı otomobiliyle giderken, direksiyon hakimiyetini kaybederek DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Bir polis memuru ve bir genç tarafından kurtarılan 3 çocuk annesi ve çocuğunun biri 4 aylık olan Budak, eşi Uğur Budak ile birlikte yunus ekiplerinde görevli polis memuru Hasan Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.

Budak, polis memuruna çiçek vererek hayatını kurtardığı için teşekkür etti. Ziyaret sırasında tekrar olay gününe geri döndüğünü anlatan Budak, çok heyecanlandığını söyledi. Budak, Numune Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne bebeğini almaya giderken kaza geçirdiğini belirterek, "İyi ki otomobilde 4 aylık bebeğim Ayşe Elçin yokmuş. O olsa daha kötü olurdu" dedi. Budak, kanala düştükten sonra çok korktuğunu, sonra vatandaşların sesini duyunca kendine gelerek korkuyu yendiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Emniyet kemerimi çıkartıp otomobilin içinden çıkmaya çalıştım. Bu arada otomobile su doluyor ve sürükleniyordu. Bir genç gelerek beni önce sakinleştirip daha sonra arka kapıdan çıkmamı sağladı. Daha sonra beni kanalın ortasına kadar götürdü. Ancak o da su yuttuğu için yoruldu ve beni bırakmak zorunda kaldı. Bu sırada da imdadıma polis memuru arkadaşımız yetişti. Beni kurtararak karaya çıkardılar. İki arkadaşa da bana yeni bir hayat verdiği için çok teşekkür ediyorum"

Budak, kendisini kurtaran diğer genci bütün aramalara rağmen bulamadıklarını ifade ederek, "Bizi izlerse, buradan ona teşekkür etmek istiyorum. Bizi mutlaka bulsun. Onu muhakkak görmek istiyorum" dedi.

Budak'ın eşi Uğur Budak ise, eşini olaydan sonra hastanede gördüğünü, olay yerine geldiğinde ise şok olduğunu anlatarak, "Önce bir genç sonra polis memuru eşimin hayatını kurtarmış. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Ama o genci bulamadık onu bulmak istiyoruz" diye konuştu.

Hemşireyi kurtaran polis memuru Özçelik de, telsiz anonslarından bir otomobilin kanala düştüğü yönünde anons geçtiğini, bunun üzerine olay yerine gittiğinin altını çizerek şöyle devam etti:

"Kanala geldiğimizde bir genç hemşireyi çıkarıyordu. Genç, Aynur hanımı bir yere kadar getirdi ancak yorulunca onu bırakmak zorunda kaldı. Ben de hiç düşünmeden kanala atlayarak Aynur hanımı kurtardım. Bugün olsa yine hiç düşünmeden suya atlarım. Bu benim görevim." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özçelik Uğur Budak Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title