Haberler

Yozgat'ta Öğretmen Servisi Devrildi

Güncelleme:

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.Sarıkaya'dan görev yaptıkları Hisarbey Ortaokulu'na giden öğretmenleri taşıyan Mustafa Subay (51) yönetimindeki 66 M 3040 plakalı servis minibüsü, Hasbek köyü çıkışında kar nedeniyle buzlanan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, öğretmenler Ferda Dönüş Ekiz (27), Hazemi Kaya (22), Emin Dölen (40), Soner Aygün (28), Muhammed Hasan Öztürk (38), Fuat Arkaç (41), Emrah Açıkgöz (29), Hayriye Salman (25), Feyza Nur Öçal (27), Tolgay Cengiz (28), Çiğdem Aslantürk (29), Hatime Akyol (32) ve Müjgan Şimşek (25) yaralandı.

Yaralılar, yoldan geçen vatandaşların yardımıyla Sarıkaya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı öğretmenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarbey Sarıkaya Yozgat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

fuat çamlar:

arkadaşlarım biliyorum ki tatil olsun dediklerinde bir şey olmaz dediler. ALLAHTAN arkadaşlarıma bir şey olmadı. İlçe milli eğitim müdürü hesabını versin

4
0
yanıtYanıtla
Bülent Korkmaz:

okulları sabah tatil etmeyip öğleden sonra uyanan yetkililer. . bu öğretmenlerimizden biri Allah göstermesin dileme getiremiyorum. . anladınız siz. . ne olurdu kim hesabını verirdi. . yazık yazık. . çok yazık

4
0
yanıtYanıtla
Durmuş arslan- arif arslanmobilWeb@haberler.com:

Hocalarımıza geçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Durmuş arslan- arif arslanmobilWeb@haberler.com:

Bütün hocalarımıza geçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title