Haberler

Öğrencilere Tarımsal Üretimde Batı Antalya Potansiyeli Anlatıldı

Kumluca Meslek Yüksekokulu (KMYO) tarafından "Tarımsal üretimde Batı Antalya potansiyeli" konulu seminer düzenlendi.

Kumluca Meslek Yüksekokulu (KMYO) tarafından "Tarımsal üretimde Batı Antalya potansiyeli" konulu seminer düzenlendi.

Kumluca Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak, Toros Tarım Batı Akdeniz Bölgesi Pazarlama ve Satış Temsilcisi Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman Bozmaz katıldı.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, mezun olacak öğrencilerin sektörde karşılaşabilecekleri durumlar ve sektörün beklentileri üzerine değerlendirmeler yapan Süleyman Bozmaz, tarım sektörünün birçok durumdan etkilenebildiğini, bundan dolayı tarım sektöründe çalışmanın çok dikkatli yapılması gerektiğini söyledi.

Tarım konusunda Antalya'nın çok önemli olduğunu vurgulayan Bozmaz, "Bilinçli üreticiler, bilinçli tarım sektörü paydaşlarıyla yaşanabilecek sorunların daha kolay aşılacağına inanıyorum. Bu konularda sizlere gelecekte büyük görevler düşüyor. Eğer işin başında sektöre sağlam başlarsanız, ileride de sorun yaşama olasılığınız daha az olur." dedi.

Konuşmanın sonunda öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Bozmaz'a, Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Sönmez tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Akdeniz Bölgesi Toros Tarım Kumluca Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title