Haberler

Nuh Köklü'nün Öldürülmesi Davası

Adliyeden detaylar- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in konuşması- Nuh Köklü'nün annesi Çiğdem Köklü'nün konuşması- Ağabey Sedat Köklü'nün konuşması- Avukat Ümit Abanoz'un konuşması- Avukat Mehmet Ümit Erdem'in konuşması- CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın konuşması CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, duruşma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ölümünden yaklaşık 20 gün önce Nuh Köklü ile bir araya geldiklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Adliyeden detaylar- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in konuşması- Nuh Köklü'nün annesi Çiğdem Köklü'nün konuşması- Ağabey Sedat Köklü'nün konuşması- Avukat Ümit Abanoz'un konuşması- Avukat Mehmet Ümit Erdem'in konuşması- CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın konuşması CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, duruşma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ölümünden yaklaşık 20 gün önce Nuh Köklü ile bir araya geldiklerini söyledi.Köklü'nün çok güzel bir projesi olduğunu, ne yazık ki hayata geçiremediğini belirten Tekin, "Umut ederim ki bundan sonraki süreçte el birliğiyle bir daha bu acı olayların yaşanmaması için bir mücadele veririz" dedi.Nuh Köklü'nün annesi Çiğdem Köklü ise duruşma sonrasında gazetecilerin sorusu üzerine, salonda kendisini çok kötü hissettiğini söyledi. Dava ile sonuna kadar uğraşacağını dile getiren Köklü, "Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Suçluların en ağır cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Barış Yarkadaş Gürsel Tekin Mehmet Ümit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title