Haberler

Noel Baba'lı PKK Propagandasına Tepki

Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut, Almanya'da terör örgütü PKK mensuplarının, Noel Baba kıyafeti giyerek propaganda yapmasına tepki gösterdi.

Almanya'da terör örgütü PKK sempatizanlarının Noel Baba kıyafeti giyerek bildiri dağıtmaları tepki topladı. Olayı kınadıklarını belirten Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut, dünya çocuklarının sevgilisi olan Noel Baba'nın beşikteki çocukları öldüren terör örgütünün malzemesi olamayacağını söyledi.

Terör örgütünün döktüğü kanın Noel Baba ile simgeleşmiş kıyafetlerle kapatılamayacağını dile getiren Karabulut, "Çocukları, masum insanları öldüren bir örgüt, her türlü kılığa girebilir. Ama Noel baba kılığına girerek saklanamaz. Bu terör örgütünün Noel Baba kostümünü giyerek yaptığı propaganda, ancak yaptığımız açıklamayla bir kez daha beşikteki çocukları öldürdükleri gerçeğini ortaya çıkarır" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muammer Karabulut Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title