Haberler

'Niye Bıçakladın' Diye Tepki Gösteren Arkadaşını Bıçaklayıp Öldürdü

Güncelleme:

Az hasarlı trafik kazası sonrası yaşanan tartışmada Mustafa Ersoy'u bıçaklayan Mustafa Ö., "Niye bıçakladın?" diyerek tepki gösteren arkadaşını da bıçakladı.

Trabzon'da iki otomobildeki gençler arasında az hasarlı kazının ardından başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 35 yaşındaki Mustafa Ersoy'u bıçaklayan Mustafa Ö., "Ne yapıyorsun, niye bıçakladın?" diyerek tepki gösteren bulunduğu aracın sürücüsü 23 yaşındaki Cemil Bahçekapılı'yı da bıçakladı.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay dün saat 23.45 sıralarında Ayasofya Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta iki aracın çarpışmasıyla iki araçta da hafif hasar oluştu. Kazanın ardından iki araçtakiler arasında başlayan tartışma, giderek büyüdü. Çıkan kavga sırasında, Cemil Bahçekapılı'nın kullandığı otomobilde bulunan Mustafa Ö., diğer araçtaki gençlerden Mustafa Ersoy'u bıçaklayarak yaraladı.

TEPKİ GÖSTEREN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

İddialara göre Mustafa Ö., daha sonra da "Ne yapıyorsun, niye bıçakladın?" diyerek kendisine tepki gösteren Cemil Bahçekapılı'ya saldırdı. Boğazına ve vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan Bahçekapılı, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. Mustafa Ersoy'un ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, olay sonrası 1 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de yaraladığı iddia edilen Mustafa Ö.'nün de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ersoy Trabzon Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

BABA:

Ben bir yıldır Trabzondayım valla en az 10 şehirde ikamet ettim bu Trabzon kadar saygısız sabırsız vurdum duymaz ve hemen kavgaya yönelen bir memleket daha görmedim. Trafik ışıklarında beklersin ilk sırada, biri gelir önüne yanlamasına durur korna çalarsın ne yapmaya çalışıyon diye el kol hareketi yapar birden önüne kıran dolmuşlarda cabası tabi. Sürekli sellektör yaparlar yol verirsin gitmezler kavgacı bir zihniyet işte. O dönel kavşağı çok iyi biliyorum belediyenin yaptığı adeta kazaya davetiye çıkaran bi kavşak ki insanlarında asla birbirine yol vermediği bir yer artı ben bu Trabzon sokaklarındada bir tane polise raslamıyorum çay kahve içip kebap yapıylar heralde sahilde arada bi uygulama yapıyolar onuda bilmeyen yok zaten ne diyeyim bu kafa bu anlayış varken burda daha çok canlar yanar. . . . . Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. . . .

28
1
yanıtYanıtla
yoldas kaptanMobil-ANDROID:

lazdirlar normaldir kulak asmayin....

6
12
yanıtYanıtla
igMobil-ANDROID:

alkol alkol alkol .... kendine gelince görür dünyanın kaç bucak olduğunu görmezse gösterirler içeride neymiş ucuz kahramanlık

17
0
yanıtYanıtla
melihmobilWeb@haberler.com:

Olum ne biliyorsunuz da ne konusuyorsunuz bilmeden niye atıp tutuyorsunuz . Cemilin ne sucu var tanıyormuydunuz da konusuyorsunuz şerefsizlik yapmayın herkesin acısı taze işinize bakın bilip bilmeden konusmayın

4
9
yanıtYanıtla
nurciMobil-ANDROID:

laz kdr basina tas dussun pislik

2
9
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

ha adana ha trabzon fark yok

8
2
yanıtYanıtla
Ev kadini:

Bunu hemen infaz edin. Bu yaratik tehlike, ''''DANGER. for ppl''''

8
1
yanıtYanıtla
TEMEL:

psikoteknik araştırması yapılmadan verirsen ehliyeti sonuçları da böyle olur. . . zaten milletçe iyice üşüttük kelleyi. . .

8
0
yanıtYanıtla
mahmut:

cahillik ve caniliktir terörüstden farkları yok bunu yapanların

7
0
yanıtYanıtla
dikiciMobil-ANDROID:

hepsi birbirini vursada hiç pislik kalmasa keşke hepsi pislik bunların! !!!!

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title