Haberler

Nikahlarına Bile Motosikletle Gittiler

Eskişehir Odunpazarı Belediyesine evlenmek için başvuru yapan motosiklet tutkunu çift, Hasan Polatkan Kültür Merkezinde kıyılacak nikaha motosikletleriyle geldiler.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesine evlenmek için başvuru yapan motosiklet tutkunu çift, Hasan Polatkan Kültür Merkezinde kıyılacak nikaha motosikletleriyle geldiler. 25 yaşındaki Eray Ayaz ve 24 yaşındaki Nisanur Macuncu çifti, nikahları için tutkunu oldukları motoru kullandılar. Nikaha motorcu kıyafetleriyle gelen çiftçi arkadaşları da yalnız bırakmadı. TEİ Motor Sanayinde teknisyen olarak çalışan Eray Ayaz, "Nisa benim motora binmemi kesinlikle istemiyordu. Daha sonra motosiklet aldıktan sonra o da alıştı, artık ikimizde motordan inmiyoruz. Motor kulübümüzle mutlu bir şekilde beraber kilometrelerce yol yapıyoruz. Arkadaşlarımızda bu mutlu günümüzde motorlarıyla birlikte bizi yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Tarih Öğretmenliği yapan Nisanur Macuncu ise, "2 buçuk sene önce tanıştık, dün akşam evde yemek yaparken çiçek ve tek taş çıkardı, 'Benimle evlenir misin' dedi. Ben de 'Evet' dedim, sonra yemek yapmaya devam ettim. Bugün de nikahımızı kıydık. Motora karşıydım, ama onun mutluluğu için her şeyden önemli diyerek motor kullanmasını kabul ettim. Sonra bende de bağımlılık oldu. Şimdi motordan inmiyoruz. Ailemizin bir parçası oldu" şeklinde konuştu.

Çift, düğünlerini 15 Nisan'da yapacaklarını belirtirken, nikah sonrası Nisanur Macuncu gelin çiçeğini, motorcu arkadaşlarına attı.

Nikah töreninin ardından motosiklete binen Eray Ayaz ve Nisanur Macuncu çifti, oluşturulan motosiklet konvoyu ile Kültür Merkezinden ayrıldı.

(Mustafa Köken/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Polatkan Odunpazarı Eray Ayaz Eskişehir Politika Güncel Haberler

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Bakmadan Geçme

Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title