Haberler

Nevşehir Üniversitesi Rektörü, Yemekhanelerde İnceleme Yaptı

Güncelleme:

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Öğrenci Yemekhanesinde incelemelerde bulunarak öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Üniversite ana yerleşke içerisinde bulunan NEÜ Tafana Tesisleri Öğrenci Yemekhanesinde incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, daha sonra öğle yemeği için öğrencilerle birlikte yemek sırasına geçerek burada öğrencilerle ayaküstü sohbet etti.

Öğrencilerle aynı masada birlikte öğle yemeği yiyen Rektör Kılıç, daha sonra yemekhanedeki diğer öğrencilerin masalarına misafir oldu. Öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerinin istek ve taleplerini dinledi.

Nevşehir Üniversitesi olarak öğrenci odaklı yönetim sistemini benimsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, hızla büyüyen Nevşehir Üniversitesinin öğrencisiyle ve personeliyle büyük bir aile olduğunu belirtti. Rektörümüz, "Öğrenci sayımız her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin hem eğitim-öğretim hem de sosyal imkânlarını sürekli iyileştiriyoruz. Bugün geldiğimiz nokta, oldukça memnuniyet verici. Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimize hizmet veren, içerisinde; yemekhane, kafeterya, konferans salonu bulunan çok işlevli kullanıma sahip Tafana Sosyal Tesis Binamızı üniversitemize kazandırdık. Burada özellikle belirtmek isterim ki, hem akademik ve idari personelimiz, hem de öğrencilerimiz kaliteli ve hijyenik bir ortamda çıkartılan ortak menü üzerinden aynı yemekleri yemektedirler" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevşehir Üniversitesi Filiz Kılıç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title