Haberler

Neşet Ertaş'ın Eski Eşi Leyla Ertaş Ameliyat Oldu

'BOZKIRIN Tezenesi' olarak bilinen merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ın Antalya'da oturan eski eşi sanatçı Leyla Ertaş, mide ameliyatı oldu.

'BOZKIRIN Tezenesi' olarak bilinen merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ın Antalya'da oturan eski eşi sanatçı Leyla Ertaş, mide ameliyatı oldu. Sağlığına kavuşan Ertaş taburcu edildi.

Halk müziği sanatçısı Leyla Ertaş, 8 gün önce Güzeloba semtindeki evinden şiddetli mide ağrıları nedeniyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tetkikler sonunda Ertaş'ın midesinde daha önce tespit edilen hastalığın ameliyat aşamasına geldiği belirlendi. Doktorları tarafından ameliyat edilen Ertaş, bugün öğle saatlerinde taburcu edildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden doktorları tarafında taburcu edildikten sonra Güzeloba semtindeki evinde dinlenmeye çekildiğini söyleyen Leyla Ertaş, "Bir hafta önce mide ameliyatı oldum. Yıllar öncesine dayanan bel ve ayak ağrılarım vardı. Tüm hastalıklarım benim, ancak mide ağrılarım hepsine baskın çıktı. Ameliyat sonrasında aile dostlarım ve sevenlerim arıyor ve ziyarete gelmek istiyor. Buradan onlara da seslenmek isterim. İyiyim, ameliyat sonrası yaşanabilecekleri yaşıyorum. Kısa süre sonra ağrılarım sonlanacaktır. Tüm dost ve sevenlerime selamlar" diye konuştu.

Ertaş, ailesinin 50 yıllık dostları olduğunu söyleyen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Onursal Başkanı Yusuf Özkara, "Ciddi ameliyatı sonrasında Leyla Ertaş hanımefendiyi hastanedeki odasında ziyaret ettim. Kendileri şu an çok iyi. Ertaş ailesine ve kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettim" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Neşet Ertaş Leyla Ertaş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title