Haberler

NBA Maçlarına Doyamayacaksınız!

D-Smart'ta bu hafta da NBA maçlarına doyamayacaksınız!

Birbirinden tempolu NBA maçları bu hafta yine muhteşem görüntü kalitesi ile D-Smart ekranlarına geliyor... Bu hafta tam 13 maç izleyebileceksiniz.

D-Smart, NBA'nın müthiş temposunu ve salonların coşkusunu HD kalitesi ile evinize getiriyor. Ünlü basketbolcuların zevkli ve heyecanlı çekişmeleriyle dolu NBA karşılaşmaları, bu hafta D-Smart 77. Kanal Smart Spor, D-Smart 78. Kanal NBA TV ve D-Smart 55. Kanal Smart HD'de izleyicilere unutulmaz bir şölen yaşatacak.

Basketbolseverlerin ekranları karşışında nefeslerini tutacağı NBA şöleni bu hafta Memphis- San Antonio karşılaşmasıyla başlıyor. Haftanın ilk günü oynanacak maç, D-Smart 78. Kanal NBA TV 'de saat 03.00'da ekrana gelecek. Ocak ayının son gününde, Cleveland – Boston karşılaşması ise saat 02.00'da D-Smart 78. Kanal NBA TV'de basketbolseverlerle buluşacak.

Dirk Nowitzki önderliğindeki Dallas; Kevin Durant ve Russell Westbrook ile fırtına gibi esen Batı Konferansı'nın lideri Oklahoma'yı ağırlayacak. Şubat ayının ilk günü merakla beklenen Dallas – Oklahoma karşılaşması, saat 03.00'da, D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da yayınlanacak. İzleyiciler bu maçın hemen ardından saat 05.30'da D-Smart 78. Kanal NBA TV'de Utah - LA Clippers mücadelesini izleme fırsatı bulacak.

Dallas – Oklahoma maçı ile aynı anda D-Smart 78. Kanal NBA TV'de Minnesota – Indiana karşılaşması da ekrana gelecek. Dilerseniz iki farklı maçı takip etme seçeneği sizlere sunduğumuz önemli bir ayrıcalık. Ayrıca, D-Smart izleyicileri, maç kaçırma telaşı da yaşamıyor. Çünkü D-Smart maç tekrarları ile izleyicisine kaçırdığı karşılaşmaları tekrar izleme fırsatı sunuyor.

Amare Stoudemire, Carmelo Anthony, Tyson Chandler gibi birbirinden yetenekli yıldızlara rağmen beklentileri karşılayamayan New York; bu kez, Derrick Rose, Boozer gibi yıldızlarla şampiyonluğun en güçlü adaylarından Chicago'yu konuk edecek. Tempolu geçmesi beklenen bu karşılaşma, 2 Şubat Perşembe gecesi, saat 03.00'da D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da ekranlara gelecek. Perşembe gecesi D-Smart, toplam üç karşılaşmayı, basketbolseverlerle buluşturacak. Atlanta – Memphis karşılaşması, saat 02.00'da D-Smart 78. Kanal NBA TV'den yayınlanırken, hemen ardından başlayacak Golden State – Utah karşılaşması perşembeyi cumaya bağlayan geceye ayrı bir renk katacak.

Philadelphia – Miami karşılaşması, 3 Şubat Cuma gecesi, saat 02.00'da D-Smart 78. Kanal NBA TV'de, ekranlara gelecek. Boston ise yine kendi evinde New York'u konuk edecek! Pierce, Garnett, Rondo, Stoudemire ve Anthony gibi müthiş yıldızlar canlı yayında saat 03.00'da D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da olacak.

Batı Konferansı'nın dev buluşmasında San Antonio, Oklahoma'yı konuk edecek. Ginobili'nin yokluğuna rağmen Duncan ve Parker ile ligde yükselişini sürdüren San Antonio; Kevin Durant önderliğindeki Oklahoma'yı durdurabilecek mi? Basketbolseverler, bu sorunun cevabını 4 Şubat Cumartesi gecesi saat 03.30'da D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da öğrenecek.

Milwaukee – Chicago maçı ise 4 Şubat Cumartesi gecesi 03.30'da D-Smart 78. Kanal NBA TV'de ekranlara gelecek. Pazar keyfine hareket katacak Boston – Memphis karşılaşması saat 19.00'da başlayacak. Paul Pierce, Rondo ve Garnett gibi yıldızlarla çıkışa geçen Boston, Rudy Gay ve Mark Gasol önderliğindeki Memphis'i ağırlarken, müthiş maç D-Smart 55. Kanal Smart HD'de naklen yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oklahoma D Smart Memphis Boston Güncel Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title