Haberler

NATO Heyeti, Hatay Valisini Ziyaret Etti

Güncelleme:

NATO Parlamenter Asamblesi Başkanı Hugh Bayley, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'i ziyaret etti.

NATO Parlamenter Asamblesi Başkanı Hugh Bayley, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'i ziyaret etti.

Bayley'in Vali Lekesiz'i ziyaretine ayrıca; NATO Parlamenter Asamblesi Başkan Yardımcıları Nicole Ameline ve Julia Miranda Calha, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeleri İstanbul milletvekilleri Ahmet Berat Çonkar ve Osman Aşkın Bak, Başkanlık Divanı Genel Sekreteri David Hobbs, Komite Direktörü Paul Cook ve Delegasyon Sekreteri Mustafa Remzi Bozkurt katıldı.

Başkan Bayley, Hatay'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kabulünden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür etti.

Konuklarına kent hakkında bilgi veren Lekesiz, Hatay'ın, insanlık tarihinin hemen her döneminde gözde yerlerden birisi olduğunu söyledi. Hatay'ın onlarca kadim uygarlığa ev sahipliği yapmış olmasının beraberinde getirdiği derin bir tarih ve zengin bir kültür mirasına sahip olduğunu ifade eden Lekesiz, "Dolayısıyla Hatay medeniyetlerin adeta resmi geçit yaptığı yerdir. Farklılıklara kucak açması sonucunda sahip olduğu pek çok zenginlik vardır ve bunların en başında da toplumsal hoşgörü ve zengin bir kültürel çeşitlilik gelir. Hatay'da yüzyıllardır farklı dinler, diller, etnik kökenler sevgi ve hoşgörü içerisinde yaşarlar" dedi.

Vali Lekesiz ziyaretin anısına NATO Parlamenter Asamblesi Başkanı Hugh Bayley'e Hatay'da farklı dinlerin barış ve hoşgörü içerisinde yaşamasını temsil eden plaket hediye etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Lekesiz Ahmet Berat Çonkar İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title