Haberler

Muslu'dan Başkan Çimen'e Ziyaret

Güncelleme:

5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde yapılacak olan yaz olimpiyatlarına katılmaya hak kazanan milli atlet Ercan Muslu, Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ve Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu ile birlikte Başkan Çimen'i makamında ziyaret eden Muslu, burada bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Başkan Çimen, Muslu'nun elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini kaydederek, "52 yıl aradan sonra Gümüşhane'mizin ismi yeniden olimpiyatlarda yer alacak. Bu bizi hem mutlu ediyor. Ercan Muslu kardeşimiz uzun zamanda bu sporu yapıyor ve birçok başarısı var. Ben inanıyorum ki olimpiyatlarda da güzel bir başarı elde edecek. Yarışmalarda hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Ercan kardeşimize azminden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Muslu da, 52 yıl Gümüşhane'yi yıl sonra olimpiyatlarda temsil edecek olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Olimpiyatlarda elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Muslu, "Olimpiyatlara katılmak gerçekten güzel bir duygu. Her sporcunun en büyük hayali budur. Buraya katılmak için çok hazırlık yaptık. Daha önce 2 maraton denedim. Başarılı olmadım ama pes etmedim, vazgeçmedim. Dubai maratonunda başlarlı oldum ve olimpiyatlara katılmaya hak kazandım. Mutlu ve gururluyum. İnşallah olimpiyatlardan da iyi bir sonuçla dönerim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ercan Muslu Gümüşhane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title