Haberler

Müsiad'dan Osb'ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Başkanı Cengiz Şimşek'i ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Başkanı Cengiz Şimşek'i ziyaret etti.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte OSB Başkanı seçilen Cengiz Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, OSB'de 50 yıldır ilk defa seçim olduğunu vurgulayan Başkan Şimşek, "50 yıldır ilk defa seçim gerçekleştirdik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bayrak değişimine tek liste halinde gittik ve sanayicimizin hepsi oylarını kullandı. Elbette bu bizi mutlu ediyor. Biz temel kurallara göre hareket ediyoruz. Açıkçası bizim derdimiz, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak nasıl ülkemize daha iyi hizmet ederiz, nasıl daha üretken oluruz? Bu yolda elbette sanayicimizin de sorunları dert ediniyor, sevinçlerini ise başarımız ve mutluluğumuzda görüyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız ve gelecek nesillere bu bayrağı, bu mirası alnımız akıyla devredeceğiz, nöbet bizim için kutsaldır ve her zaman emanetimizin getirdiği sorumlulukları üstleneceğiz" dedi. OSB Başkanı Cengiz Şimşek MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini dile getirerek, "Biz her zaman ülkemiz için çalışan STK'ların yanında durduk ve destekledik. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki MÜSİAD ülkemize değer katarak, çizdiği yolda şaşmadan, kendi çıkar ve menfaatlerini her zaman ülke çıkar ve menfaatlerinden geride tutarak hizmet veriyor. Elbette bizde böyle bir STK'nın her zaman arkasında duracağız. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Başkan Mehmet Çelenk olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

"Meselemiz Memleket"

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, "Biz ülkemiz için çalışıyoruz. Elbette ülkemizin çıkar ve menfaatleri bizim için vazgeçilmez bir öneme sahip. Bu doğrultuda daha üretken bir Gaziantep, daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda gerekli kurum ve kuruluşlarımız ile her zaman iş birliği içerisinde projeler üretiyor, istişare kültürünü elden bırakmıyoruz. Büyük bir oy birliği ile Başkan Seçilen Cengiz Şimşek beye görevinde başarılar diliyorum. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği Mehmet Çelenk Gaziantep OSB Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024?
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title